• Fri frakt fra 300 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Betal enkelt med Vipps

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Du har rett til å benytte deg av åpent kjøp på produktet/produktene innen 90 dager fra du mottar en forsendelse.

Dette gjelder hvis du skal benytte deg av åpent kjøp:


Produktenes emballasje må ikke være åpnet/skadet, noe som også gjelder produkter med lukket emballasje som ikke er forseglet. Hvis emballasjen er åpnet, dekkes dette ikke av de 90 dagene med mindre angreretten benyttes.

For at du skal kunne benytte deg av det åpne kjøpet, må produktet/produktene være uåpnet, uskadd(e) og i samme tilstand som da du mottok dem. Hvis emballasjen er åpnet, dekkes ikke dette av de 90 dagene, men av angreretten på 14 dager. Hvis produktet/produktene er ubrukt(e), sender du tilbake produktet/produktene til oss sammen med ordrenummeret ditt. Du må også skrive "Åpent kjøp" på den medfølgende plukklisten. Hvis du ikke har en plukkliste med ordrenummeret på, legger du ved en lapp der du skriver ordrenummeret. Send pakken til:

SkalHuset.se
C/O Lowwi AB
Morabergsvägen 8
15242 Södertälje

Husk at du som kunde selv står for returfrakten. Det går dermed ikke an å gjenbruke fraktbrevet/portoen hvis du bruker samme konvolutt/eske som produktene ble levert i. Vi anbefaler at du henvender deg til nærmeste utleveringssted for å få hjelp til korrekt frankering i forhold til forsendelsens vekt, slik at ikke ekstra kostnader kommer i tillegg. Vi henter bare ut sporbare forsendelser fra PostNord, og ingen andre transportører. Hvis ikke brevet/pakken er frankert, legger vi på en avgift på 90 kr for våre og PostNords kostnader.

Når vi har mottatt forsendelsen og den godkjennes, krediterer vi produktet/produktene. Hvis du har valgt faktura som betalingsmetode, kan du sette den på pause hos Collector. Når vi har behandlet det åpne kjøpet, kommer du til å få en bekreftelse via e-post. Ved godkjent tilbakesending utføres tilbakebetalingen med Collector, og du tilbakebetales innen 7 virkedager.

Hvis produktet/produktene skulle være skadet når du har mottatt det/dem, ber vi deg kontakte vår kundeservice for hjelp med eventuell reklamasjon.

Merk at åpent kjøp ikke gjelder for bedrifter.

Produktet er lagt til i handlekurven din