• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

D30 - beskyttelsesmateriale

 

Vil du være sikker på at din trofaste følgesvenn – det vil si mobiltelefonen – får den beste beskyttelsen som kan kjøpes for penger? Da er mobiltilbehør laget av D30-materiale det rette valget! Vi har nevnt det mange ganger, og det er virkelig verdt å nevne igjen: ved å beskytte den nyinnkjøpte mobilen med deksel, etui og skjermbesytter fra dag én, beholder du den herlige «nye mobilfølelsen» mye lenger, samtidig som du holder mobilens annenhåndsverdi på topp. Med mobiltilbehør laget av det innovative D30-materialet får du den beste elektroniske beskyttelsen på markedet samtidig som du slipper den keitete og klønete følelsen som tidligere var uunngåelig med støtsikker mobiltelefonbeskyttelse. Det er et meget kompetent team fra ulike kompetanseområder som står bak denne fenomenale teknologien. Vil du vite mer? Her kan du ta del i verdifulle fakta om det verdenskjente D30-materialet!

Verdens mest støtsikre materiale

Alle produkter produsert av D30 kommer til live i selskapets eget laboratorium i London, England. Her sørger de ansatte for at hvert eneste lille D30-objekt som lages matcher selskapets ambisjon – å tilby verdens mest motstandsdyktige materiale når det kommer til fallskader, støt og annen slitasje. Det er ikke mulig å finne noen sikrere beskyttelse enn D30! Det er mildt sagt en vågal og noe selvsikker uttalelse, men selskapet markedsfører seg faktisk på akkurat denne måten. Og de har rett. Et team av ingeniører og kjemikere har brukt avansert polymerkjemi og toppmoderne design for å produsere et materiale som garantert tåler tøffe miljøer og hard behandling.

Mobiltilbehør laget av D30-materiale

D30-materialet er nøye og vitenskapelig utformet for å skape maksimal støtbeskyttelse. En vanlig misforståelse er at beskyttelse av denne graden skal være tykk, robust og nesten uhåndterlig, men dette er faktisk ikke tilfelle. Når du ser på utvalget av D30-produkter på SkalHuset.se vil du raskt oppdage at du ikke trenger å gå på akkord med den slanke og fleksible følelsen som mange setter pris på når det kommer til mobilbeskyttelse. Enheten din vil fortsatt passe godt i både lommen og hånden, se veldig bra ut og samtidig beskytte mobilen på en eksemplarisk måte. Hos SkalHuset.se kan du velge og vrake blant D30 mobiltilbehør i massevis av farger og design. Hos oss finner du garantert en støtsikker mobilbeskyttelse som faller i smak med tanke på utseende.

[GEAR4 IPAD 10.2 DEKSEL BATTERSEA SVART, 949 kr. Kjøp:

https://skalhuset.no/no/merker/gear4/ipad-102-deksel-battersea-svart-0/

[GEAR4 IPHONE 13 PRO MAX DEKSEL DENALI SNAP SVART, 529 kr. Kjøp:

https://skalhuset.no/no/merker/gear4/iphone-13-pro-max-deksel-denali-snap-svart/

Finn et skall eller etui laget av D30-materiale

Gear4 er et av mange merker som har investert stort på D30-materialet i sitt mobiltilbehør. SkalHuset.se har et bredt utvalg av Gear4-produkter som mobildeksler og etuier hvor D30 er integrert for å gi enheten din best mulig beskyttelse mot ytre påkjenninger i en aktiv hverdag. Enten du har en iPhone, iPad, Samsung-mobiltelefon eller et par AirPods som du vil beskytte for enhver pris, kan du stole på å finne pålitelig beskyttelse for D30.

[GEAR4 SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA ETUI OXFORD ECO SVART, 419 kr. Kjøp: 

https://skalhuset.no/no/merker/gear4/samsung-galaxy-s20-ultra-etui-oxford-eco-svart/

[GEAR4 IPHONE 6/6S/7/8/SE 2020 DEKSEL CRYSTAL PALACE IRIDESCENT, 369 kr. Kjøp: 

https://skalhuset.no/no/merker/gear4/iphone-6-6s-7-8-se-2020-deksel-crystal-palace-iridescent/

[GEAR4 IPHONE 13 PRO MAX DEKSEL MILAN SNAP GULL,  419 kr. Kjøp: 

https://skalhuset.no/no/merker/gear4/iphone-13-pro-max-deksel-milan-snap-gull/

Påfør en skjermbeskytter med maksimal støtmotstand

Gear4 er et datterselskap av merket Zagg, som står bak den velkjente skjermbeskytteren InvisibleShield. Denne er laget av Glass XTR med D30-komponenter som styrker glasset uten å påvirke klarheten eller tynnheten i beskyttelsen. En skjermbeskytter med D30-materiale gir mobilen din ekstra trygghet dersom du har en tendens til å miste mobilen i bakken i tide og utide, og det passer også utmerket hvis du liker å legge mobilen i vesken sammen med andre gjenstander. Hvis det skulle oppstå riper eller srrekker, vil det havne på skjermbeskytteren i stedet for skjermen. Vi lover at du vil takke deg selv for investeringen dersom det skjer – det kan tross alt koste flere tusen kroner å reparere en mobilskjerm mens en skjermbeskytter kun koster noen hundrelapper.

[ZAGG INVISIBLESHIELD IPHONE 13 PRO MAX SKJERMBESKYTTER GLASS XTR, 529 kr. Kjøp:

https://skalhuset.no/no/merker/zagg-invisibleshield/iphone-13-pro-max-skjermbeskytter-glass-xtr/

[GEAR4 IPHONE 12/IPHONE 12 PRO ETUI WEMBLEY FLIP KLAR SVART, 369 kr. Kjøp: 

https://skalhuset.no/no/merker/gear4/iphone-12-iphone-12-pro-etui-wembley-flip-klar-svart/

[GEAR4 AIRPODS PRO DEKSEL APOLLO BLÅ, 169 kr. Kjøp: 

https://skalhuset.no/no/merker/gear4/airpods-pro-deksel-apollo-bla/

Hvordan fungerer det egentlig?

D30 fanger opp energien som genereres ved kollisjoner, for eksempel når mobiltelefonen kolliderer med andre småting i vesken eller når du ved et uhell mister enheten i bakken. Kraften som mobilen må tåle når den kolliderer med bakken eller andre gjenstander reduseres betraktelig takket være D30-materialet, som motvirker kjedelige skader som riper og sprekker. Dette betyr at den kjære juvelen din får uslåelig beskyttelse – bokstavelig talt – mot ytre påkjenninger som kan ødelegge brukeropplevelsen. Det er sikkert frustrerende å prøve å se videoer eller bla på sosiale medier når sprekker eller riper dekker hele skjermen?

De stoler på D30 - det gjør du også!

Er du i tvil? Er det virkelig mulig å lage et materiale som er så robust? La oss overbevise deg! Visste du at det samme materialet brukes som verneutstyr innen industrien, militæret og i utøvelse av flere forskjellige idretter? Over hele verden kan du finne D30-materialer integrert i beskyttelsesklærne til profesjonelle idrettsutøvere, industriarbeidere, motorsyklister og militæret. Folk legger rett og slett sin egen sikkerhet i hendene på D30. Med dette i tankene tør vi påstå at du absolutt kan stole på materialet angående mobiltelefonen din. Listen over merker som bruker D30-materialer i produktene sine er ekstremt lang - her finner du kjente navn som Dr Martens,Umbro, Adidas, Under Armour, Scott og Triumph.

Produktet er lagt til i handlekurven din