• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Apple
Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

Apple er et veletablert merke med elektronikkprodukter som i dag selges over hele verden. Apples forskjellige produkter er enormt populære, og det store produktspekteret består av både datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Apple er blitt kjent for stadig å produsere banebrytende produkter som markedet etterspør. For å få mest mulig ut av Apple-enheten din, finnes det en rekke tilgjengelige tilbehør. Noe av tilbehøret hjelper deg også med å beskytte enheten mot smuss, støt og fuktighet som er vanlig i hverdagen.


Her på SkalHuset har vi samlet et stort utvalg av originalt tilbehør til Apples forskjellige produkter. Du finner blant annet ladere, USB-kabler, strømadaptere, hodetelefoner og ørepropper. Ved å få originalt tilbehør kan du stole på at produktene fungerer uten problemer og at de er fullt kompatible med enheten din. Det kan være lurt å skaffe seg et ekstra sett med ladere og øretelefoner til å ha både på jobb og hjemme, slik at du aldri står uten. Verken en datamaskin, mobil eller nettbrett er til nytte uten å bli ladet, og det er enkelt for ladere, kabler, hodetelefoner og ørepropper å forsvinne eller lades ut. Skulle du miste hodetelefonene, øreproppene eller strømadapteren kan det være greit å ha ekstra utstyr tilgjengelig.


Vi på SkalHuset synes ikke det skal være dyrt å kjøpe tilbehør til sine elektroniske enheter, og derfor tilbyr vi alltid billige produkter i nettbutikken vår. Vi jobber alltid med raske leveranser, noe som betyr at du har varene dine innen 1–3 dager fra du bestilte.
Hvis du ikke finner det du leter etter til Apple-enheten din, er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg. Velkommen inn i nettbutikken vår!

Produktet er lagt til i handlekurven din