• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ciel by Cyrill
Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

Ciel by Cyrill

Ciel by Cyrill er et datterselskap av det velkjente dekselfirmaet Spigen. Dekslene har derfor den samme høye kvaliteten og beskytter telefonen din nesten like bra som Spigens egne mobildeksler. Forskjellen er at telefondekslene fra Ciel by Cyrill har mer elegant design, med blant annet marmor- og blomstermønstre – slik at de passer for deg som ønsker et mer personlig preg på mobilen din. Årsaken til at Spigen valgte å starte dette datterselskapet var fordi de ønsket å tilby kundene sine en løsning på den evige jakten etter det perfekte dekselet.

Et pent mobildeksel fra Ciel by Cyrill beskytter telefonen din mot smuss, støt, riper og mindre fall, samtidig som det er et stilig tilbehør. Dekslene er tilgjengelige i flere forskjellige design, der de fleste er ganske livlige – som for eksempel de med glitter eller marmor – men det finnes også mer diskré deksler som har en pen og minimalistisk farge og/eller TPU. De fleste er også kompatible med trådløs lading.

Hos oss på SkalHuset kan du finne etui til dine AirPods fra Ciel by Cyrill. Selv på disse etuiene er det stor variasjon, hvor du enten kan velge et fargerikt etui med blomster på, eller et mer diskré etui. Alle AirPods-etuiene fra Ciel by Cyrill kommer også med en praktisk karabinkrok slik at du kan feste øreproppene til beltespennen eller vesken. Da vet du alltid hvor du har dem. Ciel by Cyrills AirPods-etuier er alle laget av myk silikon, noe som gjør dem enkle å ta av og på, slik at du kan matche beskyttelsen din til dagens antrekk. Også alle AirPods-etuiene fra Ciel by Cyrill er kompatible med trådløs lading.

I dag bruker nesten alle mennesker diverse enheter fulle av teknologi. Vi på SkalHuset vet at du som kunde er opptatt av å ta vare på dine elektroniske eiendeler. Derfor har vi samlet sammen en rekke forskjellige tilbehør slik at du finner det du leter etter. Enten du ser etter et deksel til mobiltelefonen eller en skjermbeskytter til nettbrettet ditt, kan vi hjelpe deg med å finne det du trenger. Selvfølgelig ønsker vi på SkalHuset at du som kunde skal bli fornøyd med kjøpet ditt, og derfor har vi angrerett på 14 dager samt åpent kjøp i hele 90 dager.

Produktet er lagt til i handlekurven din