• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Richmond & Finch

 

 

 

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

Richmond & Finch

Richmond & Finch ble grunnlagt i Stockholm i 2014. Deres visjon var å skape en merkevare som kombinerer teknologi og mote, for å produsere unike og luksuriøse tilbehør. Richmond & Finch slipper en ny kolleksjon hver sesong (hvert halvår), inspirert av den aktuelle sesongens trender og kleskolleksjoner. R&F utpeker seg som den mestselgende tilbehørsprodusenten med over en million solgte produkter på et år. Richmond & Finchs produkter er tilgjengelige i over 50 land verden over. 

Produktene fra Richmond & Finch er annerledes og spennende, med ny og original design. Alle deksler fra R&F har et horisontalt bånd i metall lengst nede, med Richmond & Finch inngravert, samt en metallring i samme farge rundt kameraet – enkle og flotte detaljer som er lette å kjenne igjen som akkurat Richmond & Finch.

Hos oss finnes både deksler og etuier fra Richmond & Finch. Mobiletuiene er laget av dyrevennlig PU-skinn i høy kvalitet, og fås i fire ulike farger: sort, grønn, rosa og brun. I lokket på etuiet er det tre kortlommer og lokket lukkes med en magnetisk klaff med en fin Richmond & Finch-knapp på. På baksiden av etuiet finnes det også to ekstra kortlommer, så du får plass til alt du trenger i ett og samme etui. Selve dekselet er magnetisk avtakbart fra etuiet slik at du får to fine produkter i ett. 

Men den kategorien som Richmond & Finch skiller seg mest ut i er mobildeksler. Dekslene finnes i en stor mengde ulike mønstre, farger og design – til flere ulike mobilmodeller. Alle Richmond & Finchs mobildeksler er laget i hardplast og er Qi-kompatible, for telefoner som har den funksjonen. Uansett om du vil ha et klassisk, svart deksel som er løftet til et nytt nivå, eller et deksel med morsomt mønster, er Richmond & Finch det rette merket for deg.

I dag bruker nesten alle ulike enheter fulle av teknologi. Vi på SkalHuset vet at du vil beskytte og ta vare på din elektroniske enhet. Derfor har vi skaffet en mengde ulikt tilbehør slik at du som kunde skal kunne finne akkurat det du trenger. Trenger du deksel til mobiltelefonen din, eller skjermbeskytter til nettbrettet, kan vi hjelpe deg å finne det du trenger. Selvfølgelig vil vi på SkalHuset at du som kunde skal bli fornøyd med kjøpet ditt. Vi har derfor en angrerett på 14 dager samt åpent kjøp som varer i 90 dager, i tilfelle du skulle angre kjøpet ditt.

Produktet er lagt til i handlekurven din