• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Apple AirTag

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Apple Airtag Holder

AirTag er det nyeste produktet fra Apple. AirTag er en smart liten sporingspuck som du fester på nøklene dine, i vesken, på lommeboken eller kanskje i bilen for å ikke miste det du leter etter. Disse små enhetene må også festes på en litt smart måte. Det er derfor vi på SkalHuset har smarte tilbehør til dette produktet. Et populært tilbehør er Apple AirTag-holder med nøkkelring. Disse fester du lett på den eksisterende nøkkelringen din, og dermed kommer du aldri mer til å miste nøklene dine. Denne holderen med nøkkelring kan du selvfølgelig også feste på andre ting, som for eksempel ryggsekken eller reisevesken din.

Apple Airtag Nøkkelring

En annen type holder kan være Apple AirTag-deksel av silikon. Disse dekslene kommer i litt forskjellige varianter og beskytter også dine AirTags litt bedre. Det finnes deksler med lang stropp og med kortere stropp. Disse er kanskje gunstigere å feste på eller i en reiseveske eller annen type bagasje. Vi kommer til å få se holdere til AirTag fra mange kjente produsenter som Spigen og Nomad. Spigen kommer med holdere som tåler litt tøffere tak og Nomad med holdere av skinn. Nomad kommer også til å lansere et produkt som skal gjøre at du ikke mister solbrillene dine.

For øyeblikket kommer ikke Apple AirTag til å fungere med andre enheter som for eksempel Samsung, Huawei, Sony eller liknende, den er kun låst til iPhone. Om de kommer til å få støtte for annet enn iPhone i fremtiden er uklart og nok ganske usannsynlig.

Apple Airtag Tilbehør

Våre tilbehør og etuier til AirTag kommer i tillegg til silke, også i PU-skinn eller såkalt kunstskinn, ekte skinn fra Nomad og hardplast fra blant annet Spigen. Også holdere med nøkkelring laget av TPU kommer til å etableres på markedet framover. Holderne og etuiene kommer i mange forskjellige farger, som svart, blå, rosa, grønn, gul, rød, lilla og hvit, alt for at du skal kunne skille mellom dine Tags hvis du har flere. Og i tillegg til nøklene, vesken, datamaskinvesken, bagen, brillene dine eller hva det nå er du vil sørge for å ikke miste, kommer vi nok framover til å se mange forskjellige bruksområder. Kommer vi til å få se et halsbånd til hunden og katten? Hvem vet? Dette er nok bare begynnelsen på de bruksområdene som folk kommer til å finne til sine Apple AirTag.

Produktet er lagt til i handlekurven din