• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

iPhone 12 Pro Deksel

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Å kjøpe deksel til sin nye iPhone 12 Pro er nok det beste alternativet hvis man vil beskytte sin nye enhet på best mulig måte. Et deksel er en billig investering for å forhindre riper og smuss på den nye mobilen din, noe som gir din iPhone en god andrehåndsverdi ved et eventuelt videresalg i fremtiden. SkalHuset.no har mange års erfaring med mobildeksler og etuier i ulike utførelser. I vårt sortiment har vi alt fra enklere til mer avanserte deksler. Det finnes ulike typer materialer å velge mellom som for eksempel TPU-deksler, silikondeksler, metalldeksler, skinndeksler og tradisjonelle deksler i hardplast. Det mest populære materialet er nok TPU som ligner silikondeksler, men med en fastere følelse i grepet. TPU beskytter mot støt, riper og typiske hverdagsulykker som kan skje hvem som helst, når som helst. Hvis du er ute etter en litt ekstra luksuriøs følelse på dekselet ditt, kan du lete etter et metalldeksel eller et tredeksel. Disse materialene er ofte litt mer robuste og føles litt kraftigere. Det finnes også skinndeksler av ekte skinn, som i tillegg gir en eksklusiv følelse i hånden. Denne typen deksler koster ofte litt mer enn enklere TPU eller plastdeksel. Plastdekslene kommer i mange ulike typer utførelser. Et materiale som ofte som blir brukt er polykarbonat, og det gjør mobildekselet mer holdbart og mer fleksibelt enn for eksempel plexiglass. Plast er ikke like støtdempende som TPU-dekslene eller silikondekslene. Du får likevel en god beskyttelse mot riper i form av et omslag rundt iPhone 12 Pro. Mobildekslene er i dag konstruert i flere ulike materialer og i ulike lag for å gi en bedre beskyttelse. Dagens deksler har ofte et gjennomtenkt design og er utrolig godt laget for lengre holdbarhet. 

SkalHuset.no har i flere år jobbet med deksler og etuier til iPhone 12 Pro, og har i dag et bredt sortiment for iPhoone 12 Pro. Vi satser på å alltid ha et stort utvalg av deksler til iPhone 12 Pro og at det skal finnes et deksel for alle. Dagens mobildeksler har ofte et fint design og passer godt inn i hverdagen. SkalHuset.no selger deksler fra mange populære produsenter som for eksempel XQISIT og Otterbox, for å nevne et par storselgere. Når du skal velge et deksel så trenger du å bestemme deg for hvilket materiale du ønsker, og videre hvilken type design du ønsker deg. Mobildekslene kommer ofte i ulike farger og mønstre slik at du kan velge en farge som passer din stil og hverdag.

Hvis du har et spørsmål om et spesifikt produkt eller har tips om et bestemt produkt så tar vi gjerne i mot dine spørsmål på support@skalhuset.no. Det kan være alt fra generelle tips om produkter til ønsker om et bestemt produkt, eller spørsmål om et produkt. Vi tar i mot alle typer henvendelser! SkalHuset.no finner du også på chat og på Facebook Messeenger. Vi håper å høre fra deg. Velkommen til SkalHuset.no! 

Produktet er lagt til i handlekurven din