• Frakt 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering fra lageret vårt i Sverige

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Frakt 19 NOK

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy A41 Etui

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Smarttelefoner er sensitive gjenstander og kan relativt enkelt gå i stykker dersom det skjer et uhell og de mangler beskyttelse. Et støtsikkert deksel eller etui er derfor en nødvendighet for mange. Vi på skalhuset.no tilbyr mange ulike mobilbeskyttere til de fleste smarttelefoner. En av de mange smarttelefonene vi tilbyr beskyttelse til er Samsung Galaxy A41. Under kategorien «Samsung Galaxy A41 etuier» finner du vårt brede utvalg av etuier som passer perfekt til denne mobiltelefonen. Sjekk utvalget vårt for nærmere informasjon. 

Et etui er som et deksel, men med lokk. Dette lokket legger du på pekeskjermen når mobilen ikke er i bruk, noe som også gir det støtsensitive glasset en relativt støtsikker beskyttelse. Dette betyr altså at et etui gir beskyttelse rundt hele din Samsung Galaxy A41, fra baksiden til framsiden, noe som effektivt beskytter hele mobiltelefonen fra de daglige farene. 

Mobiletuiene vi på skalhuset.no tilbyr til din Samsung Galaxy A41 er etuier av slitesterkt materiale og med stilfulle design. Eksempler på materialer til mobiletuiene våre er PU-skinn, TPU og hardplast. Disse materialene er støtsikre og gir mobiltelefonen beskyttelsen du ønsker av et etui. Ikke nok med dette, disse materialene gir også mobiletuiet et stilig utseende som både er pent å se på og behagelig å holde i. 

Utseendet på et mobiletui er viktig for oss på skalhuset.no. Dette skyldes at vi ønsker å gi alle kundene våre muligheten til å sette sitt egen preg på mobiltelefonen, noe du virkelig kan gjøre med et mobiletui. Vi tilbyr etuier i alle mulige farger, motiver, mønstre og design for at nettopp du skal kunne finne det etuiet som passer din stil og din Samsung Galaxy A41 aller best. 

Motiletuiene i nettbutikken vår er ikke bare stilige og sikre, men også veldig praktiske. De er nemlig såkalte lommeboketuier, noe som betyr at etuiene er en kombinasjon av lommebok og mobiletui. Dette innebærer at lokket inneholder en del lommer til kort og kontanter. På denne måten får du praktisk og enkelt med deg pengene og verdisakene dine sammen med din Samsung Galaxy A41. Oppbevaring av verdisakene samlet på denne måten reduserer risikoen for at tingene forsvinner. 

Vi på skalhuset.no vil alltid tilby deg som kunde utmerket service, og derfor har vi en kundeservice som du gjerne kan kontakte om du har spørsmål eller ting du lurer på. Du kan kontakte kundeservice på support@skalhuset.no, i chatten her på hjemmesiden eller på facebook Messenger, så hjelper vi deg med spørsmål og ting du lurer på. Leveringstiden hos oss er kun 1–3 arbeidsdager for at du skal få varene dine tilsendt hjem så raskt som overhodet mulig. Vi står for frakten, og angreretten er alltid på 90 dager. 

Du er velkommen til oss for å finne det lommeboketuiet som passer din personlighet best!

Produktet er lagt til i handlekurven din