• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy A72 Etui

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy A72 Etui 

Samsung Galaxy A72 er en telefon i Samsungs populære A-serie. Den har et stilig design med mange smarte funksjoner som verdsettes av brukerne. Her får du blant annet et kraftig batteri som gir deg en rask og pålitelig telefon, en fantastisk skjerm med fingeravtrykksensor og et veldig bra kamera som tar knivskarpe bilder. Samsung Galaxy A72 har helt enkelt en ytelse som leverer. For at din Galaxy A72 skal vare lenge og ikke få skader og riper, trenger du en støtsikker beskyttelse til den. Her på SkalHuset.no tilbyr vi mobiletuier i forskjellige design, materialer og farger.

Mobiletui i forskjellige modeller, farger og materialer

Selvfølgelig skal du investere i et etui som fungerer som beskyttelse når du har en så fin telefon som en Galaxy A72. Et mobiletui beskytter telefonen mot slag og riper, men et etui kan også ha andre funksjoner. Etuiet kan for eksempel gi et bedre grep rundt mobiltelefonen, men også fungere som en lommebok. Mange mobiletuier har kortlommer der du for eksempel kan oppbevare førerkortet ditt og bankkortet ditt. Et etui tilfører også telefonen et mer personlig utseende. Det finnes alt fra enkle og stilige etuier i farger som svart, hvit, blå og rød, men også mønstrede etuier. Mobiletuiene er også laget av forskjellige materialer som for eksempel ekte skinn, TPU, silikon, hardplast og PU-skinn. Hvilket etui du velger, er helt opp til deg! Hvis du vil samle alt på et sted og få mer plass i vesken, velger du et lommeboketui, hvis du ønsker en mer eksklusiv følelse, velger du et etui av ekte skinn, og hvis du ønsker et morsomt deksel med mye energi, velger du et fargerikt etui.

Tilbehør til Samsung Galaxy A72 raskt og enkelt online

Sjekk ut det brede utvalget vårt av mobiletuier til Samsung Galaxy A72 her på SkalHuset.no. Her finner du også deksel og skjermbeskytter til virkelig gode priser. I nettbutikken vår er det lett å klikke hjem nettopp det produktet som passer best til din telefon og din personlige stil. Vi tilbyr mange forskjellige betalingsalternativer og raske leveringer. Hvis du legger inn bestillingen din før kl. 16:00, pakker og sender vi den samme dag. Dersom du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Du når oss via telefon og e-post, men også via chatten på nettsiden vår og via Facebook Messenger.

Produktet er lagt til i handlekurven din