• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy S9 Etui

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S9 Etui

Et mobildeksel til Galaxy S9 er ikke bare en beskyttelse, men også noe som kan være praktisk. Kjøper du et Samsung Galaxy S9 lommebokdeksel kan det også fungere som lommebok, eller mobillommebok som det også kalles. Det er et etui som har kortrom og kortlommer for dine kredittkort og busskort og kan også ha rom for sedler og mynter. Et annet vanlig Galaxy S9-mobildeksel er et etui i ekte skinn eller i PU-skinn.

I tillegg til mobilveske, lommebokveske eller mobillommebok, kan etuiet kalles lommebokveske, etui, deksel, veske eller mobilveske. Kjært barn har mange navn! Etuiet kommer i materialer som PU-skinn og ekte skinn, men er også tilgjengelig i TPU, hardplast og til og med tre. Dekselet ditt er ikke bare en beskyttelse, men også noe som du matcher til antrekket ditt i alle de mange fargene vi tilbyr. Vi tilbyr også mobildeksler med ulike funksjoner, som oppringer-ID og med stativfunksjon, som egner seg utmerket til å se på sport, film og Youtube (eller andre strømmetjenester som Viaplay, Cmore og Netflix.)

Vi har også dette tilbehøret fra kjente produsenter som Samsung selv, Otterbox, Spigen, DUX DUCIS og flere andre. Vi her på SkalHuset.se håper at du finner mobiltilbehøret som du nettopp har søkt etter. Om ikke annet er vår kundeservice her for å hjelpe deg. Du kan nå dem ved å trykke på spørsmålstegnet nederst til høyre.

Produktet er lagt til i handlekurven din