• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 T510 T515 - Lader - Adaptere - Kabler

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

For eiere av et nettbrett eller et annet teknologisk produkt oppstår ofte behovet for litt ekstra tilbehør. Hvis du eier en Samsung Galaxy Tab A 10.1, kan vi tilby deg mye forskjellig tilbehør som kan være godt å ha dersom du ønsker å utnytte nettbrettet ditt til det fulle og på en komfortabel måte. Ta en titt på sortimentet vårt av «ekstra tilbehør» for å se hva vi har å tilby. 

En Samsung Galaxy Tab A 10.1 er et produkt som hele familien kan ha nytte av og ønske å bruke. Når en sånn situasjon oppstår i en familie, er det fort gjort at viktige tilbehør rotes bort, spesielt ledninger. I hverdagens kaos kan man ikke alltid holde kontroll på alt, og derfor tilbyr vi på skalhuset.no mange ulike typer ledninger, blant annet type-C-ledninger. Disse type-C-ledningene kan brukes både ved overføring av bilder og lyd, men også ved såkalt hurtiglading. Ledningen fås kjøpt fra forskjellige merker som USAMS, XQISIT, Vivanco og selvfølgelig Samsung for å nevne noen. 

Vi på skalhuset.no er eksperter på produktene vi selger og ikke minst på tilbehør til Samsung Galaxy Tab A 10.1. Vi anbefaler deg derfor å kontakte oss dersom du har spørsmål eller tanker rundt hva som passer nettopp deg og dine behov. Du kan enten kontakte oss i chatten her på hjemmesiden, på Facebook Messenger eller på support@skalhuset.no. 

Fornøyde kunder gjør oss på skalhuset.no utrolig glade og er det vi hele tiden etterstreber. Vi anbefaler deg derfor å legge inn bestillingen din på tilbehør til Samsung Galaxy Tab A 10.1 en hverdag før kl. 16.00, for da pakker og sender vi det allerede samme dag som du har lagt inn bestillingen din. Frakten er fri så lenge du ikke ønsker å spore pakkens reise hem til deg, i så fall kommer en avgift på kr 49,- i tillegg. 

Alle skal kunne bruke en Samsung Galaxy Tab A 10.1 uten å være redd for at den skal gå i stykker. En skjermbeskytter kan redusere den frykten, i alle fall litt, og gi deg en tryggere og bedre opplevelse ved bruk av nettbrettet ditt. Dette nettbrettet kan gjøre hverdagen enklere for deg. Den kan underholde deg når du er rastløs, eller den kan gi deg en rolig stund for deg selv, sammen med en god bok som du kan lese fra skjermen til nettbrettet på en praktisk måte. Det er dumt å være urolig når du på en enkel måte, sammen med vår hjelp, kan sikre din Samsung Galaxy Tab A 10.1 på en effektiv og god måte. 

Nøl aldri med å be oss om hjelp. Vi er her for å hjelpe deg dersom du har spørsmål. Ingen spørsmål er dumme spørsmål på skalhuset.no, husk det!

Produktet er lagt til i handlekurven din