• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Dagens marked tilbyr mange forskjellige adaptere til alle mulige formål. Det kan være vanskelig å navigere og finne riktig adapter til riktig formål. SkalHuset har i mange år jobbet med ledninger og adaptere, og arbeider kontinuerlig for å gi deg som kunde en enkel og praktisk opplevelse med produkter som er testet og av førsteklasses kvalitet. SkalHuset jobber kun med kvalitet og holdbarhet. 

I sortimentet vårt finnes det noe som dekker ethvert behov og formål. I dag har vi adaptere fra merker som OnePlus, Sony, Huawei, Satechi, Smartline, Mcdodo, Baseus og Usams. En adapter er en enhet som gjør at en tilkobling passer inn i en annen type tilkobling. skalhuset.no har adaptere som leder USB-C til 3,5 mm lyd ut- og inngang, USB-C til HDMI, USB-C til USB-A, lightning-port til micro-USB samt adaptere med flere porter der man kan koble til forskjellige typer tilkoblinger. En multiport er bra å ha i tilfelle du trenger å koble til flere tilkoblinger i en enkelt enhet. Da slipper du å ha mange separate adaptere. 

En adapter kan brukes til mange ting og ofte for å koble til USB-harddisker, mus, tastatur, hodetelefoner, høyttalere, HDMI og ladeledninger for å nevne noen eksempler. Du bør først finne ut nøyaktig hvilken tilkobling du trenger et adapter til. 

Ettersom elektronikkmarkedet utvikler seg raskt, kan det hende at gamle kontakter og tilkoblinger ikke fungerer i nyere tilkoblinger. Derfor kan man trenge en adapter for å koble sammen den nye enheten sin med en eldre datamaskin. Dersom du eier en nyere smarttelefon og en eldre modell av hodetelefoner, kan det være at du trenger en adapter for å koble til 3,5 mm lydutgang til telefonen din. Det kan selvfølgelig være forvirrende med forskjellige typer tilkoblinger, adaptere og ledninger i ulike former. Hvis du føler at du er på villspor og trenger rådgivning, kan du kontakte vår kundeservice for hjelp. skalhuset.no er tilgjengelig for å hjelpe deg på hverdager via chat, Facebook, Messenger, mail, SMS, Whatsapp og telefon. 

Dersom du heller ønsker å lete selv og trenger å vite om produktet ditt passer til en adapter i sortimentet vårt, kan du gå inn på produktbeskrivelsen til et utvalgt produkt og se hvilke produkter som er kompatible med enheten. Hvis produktet du leter etter finnes i sortimentet vårt, kan du gjerne sende oss en mail med informasjon slik at vi forhåpentligvis kan hjelpe deg. Velkommen til skalhuset.no! 

Produktet er lagt til i handlekurven din