• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ledninger

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

Merke

  • Lukke

I dag trenger man ledninger til det meste, da man ofte har behov for å lade telefoner, datamaskiner og andre elektroniske artikler. skalhuset.no har et bredt sortiment av forskjellige typer ledninger som for eksempel USB-C-ledning, lightning-ledning, micro-USB-ledning samt også andre typer ledninger. Dersom du leter etter en ladeledning til en telefon eller et nettbrett, har skalhuset.no garantert noe som dekker behovet ditt. 

USB-C er den nye typen USB-standard og det nyeste tilskuddet i USB-familien. Med USB-C får du mange fordeler. Den tydeligste fordelen er at du kan koble skjermen din til en datamaskin med bare en ledning og få både strøm og bilde samtidig, noe som er en stor forskjell fra eldre utgaver USB-ledninger. Hvis man mot all formodning har en eldre utgave, som USB-A, kan man benytte seg av et adapter, en hub eller dokkingstasjon som man kobler til USB-C. skalhuset.no tilbyr også et stort utvalg lightning-ledninger som først og fremst brukes til iPhone, iPad eller den nye generasjonens Apple-produkter. Lightning-ledninger har høy overføringshastighet og lader enhetene dine hurtig. Når det gjelder Apples sortiment, brukes ofte den samme kontakten til både tastatur og mus. Ledningene er tilgjengelige i forskjellige utgaver og størrelser. Når det gjelder micro-USB, støttes de fleste enhetene av denne USB-utformingen. Denne ledningen passer utmerket dersom man vil koble flere forskjellige enheter til hverandre og er kanskje den vanligste USB-ledningen som er i bruk i dag. Micro-USB har vært svært viktig i utviklingen av framtidens USB-kontakter. Her er noen eksempler på forskjellige enheter som bruker micro-USB – smarttelefoner, mobilladere, dokkingstasjoner, nettbrett og digitalkameraer for å nevne noen eksempler. I nettbutikken vår finnes også tradisjonelle 3,5 mm ledninger for lydinnganger og lydutganger. Perfekt for den som driver med musikk og lydproduksjon. Man får aldri nok av 3,5 mm ledninger!

I dag tilbyr SkalHuset ledninger fra mange forskjellige merker som blant annet Samsung, Huawei, Smartline, Usams, Sony, Vivanco, XQISIT, Baseus, Nomad, Xtorm og Apple for å nevne noen av produsentene i sortimentet vårt. 

skalhuset.no har i gjennom mange år samlet sammen et stort utvalg forskjellige typer ledninger. Det viktigste er at USB-enhetene og ledningene som finnes i nettbutikken har god kvalitet og holdbarhet. Hvis det skulle dukke opp et produktspesifikt spørsmål eller liknende, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vår kundeservice har åpent hver dag og er tilgjengelig via mail og chat!

Produktet er lagt til i handlekurven din