• Frakt 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Frakt 19 NOK

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Mobiltilbehør

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

Merke

  • Lukke

 

Mobiltilbehør, mobildeksler og mobiletuier.

 

Her hos oss på SkalHuset.no er tanken at alle skal kunne finne tilbehøret til mobiltelefonen sin uten at det trenger å koste skjorta. Vi jobber kontinuerlig for at du som kunde skal få fantastisk tilbehør til markedets beste priser. Vårt store utvalg av mobildeksler, mobiletuier, skjermbeskyttere, ladere, ledninger og mobilholdere til bilen gjør at du som kunde skal kunne finne noe som passer for akkurat deg.

 

Våre deksler og etuier er tilgjengelige i alle slags farger, fasonger og materialer. Vi har blant annet mobildeksel i silikon, TPU og ekte lær. Vi har etuier i forskjellig design, som for eksempel lommeboketui i PU-skinn og ekte skinn. Mobiletuiene våre er også tilgjengelige i andre materialvalg.

 

Mobildekslene er tilgjengelige i forskjellige mønstre som marmor, trykk med ugler og enkle, ensfargede deksler. Dekslene er tilgjengelige i farger som svart, hvit, gull, rød, rosa og mange flere. Skjermbeskytterne våre er tilgjengelige som herdet glass eller plastfilm, slik at du kan velge hva du som kunde selv foretrekker.

 

Billige mobildeksler

 

Vår filosofi er at et deksel eller etui ikke skal koste like mye som mobiltelefonen din. Derfor ønsker vi alltid å tilby deg som kunde de beste prisene på markedet uten at dette går på kompromiss med kvaliteten. Våre mobildeksler, mobiletuier og skjermbeskyttere er akkurat det samme som det tilbehøret som koster dobbelt så mye i andre butikker. Mobiltilbehøret vårt er nøye utvalgt, og vi tar selvfølgelig stikkprøver for å sikre kvaliteten på produktene.

 

Hos oss her på SkalHuset finner du et bredt utvalg til de mest populære mobiltelefonene. Vi tilpasser sortimentet vårt etter kundenes etterspørsel. Vi har et svært bredt utvalg av mobildeksler, mobiletuier og skjermbeskyttere tiliPhone 7, iPhone 7 PlusHonor 9, Sony Xperia XZ Premium og Nokia 8 samt alle de nyeste modellene.

Vi kan allerede i dag tilby deg som kunde deksel til siste generasjon Samsung-telefoner og deksel til nye modeller av iPhone. Alt for at du skal kunne kjøpe beskyttelse samtidig som du mottar mobilen. Hvis det ikke er mobildeksel du er ute etter, finnes det også mobiletuier, lommeboketuier og andre typer etuier og futteraler.

Noe vi verdsetter høyt (og som er en av våre styrker), er at vi kan tilby kundene våre tilbehør idet mobiltelefonen lanseres. Gjerne noen dager før lanseringen, slik at du trygt kan bruke den nye telefonen din. Høsten 2017 ble iPhone X og Samsung Galaxy Note 8 lansert, og du kunne kjøpe deksel og etui allerede før telefonene var på markedet. Alt for at du skal kunne beskytte telefonen din så raskt som mulig, samme hva slags merke du satser på!

Skulle du mot formodning angre på kjøpet ditt, har du selvfølgelig 14 dagers angrerett. Vi på SkalHuset.no ønsker deg en hyggelig shoppingopplevelse, og håper akkurat du finner ditt foretrukne mobiltilbehør!

 

Produktet er lagt til i handlekurven din