• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

SamsungGalaxy S22 Series: Alt du trenger å vite

 

Hvilken side av slagfeltet er du egentlig på, hos Apple eller Samsung? En inbitt Samsung-fan eller ikke - S22-serien har mye å by på, for å si det mildt! Hvis du er en lojal Samsung-fan, kan vi bare gjette at du sitter som på nåler før den etterlengtede utgivelsen som forventes å bli lansert i januar 2022. Gitt suksessen til S21-serien, vil du definitivt ikke bli skuffet over den nye oppdateringen heller. Så langt er ingenting hugget i stein, men det har vært mange rykter og lekkasjer om S22-serien i løpet av det siste året. Hva kan du egentlig forvente av de fantastiske funksjonene til Galaxy S22, Galaxy S22 Plus og Galaxy S22 Ultra? Her svarer vi på alle spørsmålene!

Største forskjeller fra S21-serien

Mange funksjoner fra S21-serien vil selvsagt også brukes i S22-serien. Blant annet sies det at RAM og lagringskapasitet forblir uendret til den nye utgivelsen, men du kan selvsagt regne med mange endringer og forbedringer også. SkalHuset.se er godt kjent med alle ryktene som så langt har omringet Samsungs tre nye flaggskip. Har du allerede en S21, S21 Plus eller S21 Ultra? Da kan det være interessant å vite hvilke spesifikasjoner som er mest ulik din nåværende mobil når du kjøper en enhet fra S22-serien.

Ulike skjermstørrelser

Flere kilder hevder at skjermstørrelsen på Galaxy S22 og Galaxy S22 Plus vil være mindre enn forgjengerne. Velger du imidlertid S22 Ultra, vil du få en liten økning i skjermstørrelsen fra S21 Ultra. Endringene er imidlertid i prinsippet minimale og vil neppe påvirke opplevelsen din nevneverdig.

Bedre kamerafunksjoner

Når det kommer til kamerafunksjoner forventes det store, positive endringer. For S22 og S22 Plus får du mest sannsynlig et hovedkamera på 50 megapiksler, noe som betyr en enorm forbedring fra S21. Når det gjelder Ultra-modellen er meldingen litt mer uklar, men en lekkasje hevder at hovedkameraet kan ende opp på hele 108 megapiksler. Det betyr at du får dobbelt (nesten i alle fall) så høy oppløsning som med S21 Ultra!

Endringer i batterikapasitet og ladehastighet

Batterikapasiteten skiller seg også fra forrige serie. Her er imidlertid endringen til det verre fordi størrelsene på batteriene sies å kunne avta, bortsett fra S22 Ultra som beholder samme størrelse. Med det sagt er batterikapasiteten i henhold til en lekkasje i så fallca. 3700, 4600 og 5000mAh, noe som er langt fra dårlig. Ladehastigheten sies på sin side å kunne forbedres fra S21-serien 25 watt til hele 45 eller 65 watt. Dette er imidlertid ikke helt klart ennå.

Samsung Galaxy S22

Selve utseendet til Galaxy S22 forventes å ligne S21 i ganske stor grad. Dimensjonen på skjermen vil mest sannsynlig avta – fra 6,2 til 6,06 tommer – men ellers vil S22 i prinsippet være en identisk tvilling med S21. Mobilen kan produseres i stilige farger som grønn, rosa gull, hvit og svart slik at du enkelt kan finne en variant som passer din personlige smak. Skjermens oppdateringsfrekvens sies å være 120 Hz, noe som gir deg ekstremt jevn navigering blant menyer og apper, og med den integrerte FHD+-oppløsningen kan du regne med et skarpt og klart innhold på skjermen. 

Brikken er 5G-kompatibel akkurat som på Galaxy S21, noe som betyr rask og stabil streaming, lynrask nedlasting og deling og en eksemplarisk spillfølelse. Det antatte 3700 mAh-batteriet er på sin side nok til en hel dags bruk. Hovedkameraet har som tidligere nevnt en oppløsning på 50 megapiksler, men du får også en ultravidvinkel- og telesensor på 12 megapiksler hver.

Samsung Galaxy S22 Plus

Det er en sjanse for at Galaxy S22 Plus får en litt flatere bakside og et annet kameraarrangement, mens skjermen reduseres fra 6,7 til 6,55 tommer. Ellers lærer du å gjenkjenne mobilen rent designmessig fra S21 Plus. S22 Plus vil tilbys i samme farger som S22 og har også nøyaktig samme kamerafunksjoner, oppdateringsfrekvens og FHD+-oppløsning.

Så hvorfor velge Galaxy S22 Plus i stedet for den vanlige S22? For det første er skjermen på 6,55 tommer ganske mye større, noe som passer utmerket for deg som liker å maksimere mobilopplevelsen. Som sagt er batteriet også sterkere med sin kapasitet på cirka 4600 mAh.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung har absolutt ikke spart på kruttet når det kommer til Ultra-modellen. Det er flere grunner til at ordet «ultra» har fått en plass i produktnavnet! Med Galaxy S22 Ultra kan du stole på en enorm skjerm på 6,88 tommer og en imponerende QHD+-oppløsning som bidrar til brukeropplevelsen utenfor denne verden. Det ryktes også at Galaxy S22 Ultra kommer til åvære den eneste mobile i serien utstyrt med en LTPO-skjerm, noe som også betyr at enheten sies å ha en variabel oppdateringsfrekvens.

Designet til S22 Ultra skiller seg også fra de to andre modellene i serien. Her ser det ut til at teknologigiganten er inspirert av Galaxy Note-serien og dermed gir telefonen et mer kantete design. Ifølge flere lekkasjer skal fargene på S22 Ultra gå i mørkerødt, svart og hvitt. På den annen side er det kamerafunksjonene som gjør at S22 Ultra skiller seg ut mest! Først fikk vi beskjed om at enheten skulle få et hovedkamera på 200 megapiksler, men en senere rapport hevder at den ender på 108 megapiksler. I tillegg til hovedkameraet får du også to telephoto-kameraer og et ultravidvinkelkamera på 12 megapiksler hver. Hvis du syntes oppløsningen var kjempebra på S21 Ultra, så lærer du å falle av stolen når du tester kamerafunksjonene på S22 Ultra for første gang.

Produktet er lagt til i handlekurven din