• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Baseus
Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

 

Her på SkalHuset er vi stolte over å kunne tilby et av markedets største utvalg av kvalitetstilbehør til elektroniske produkter. Her finner du blant annet deksler, etuier, ulike typer holdere, ladere, ledninger og batterier – rett og slett produkter som forenkler og optimaliserer din bruk av nettbrettet, mobilen eller datamaskinen. Vi er stolte forhandlere av produkter fra Baseus, et merke som tilbyr en rekke forskjellige tilbehør til produkter fra Apple og Samsung. Baseus lager deksler, bilholdere og armbånd av høy kvalitet og med et pent design. De forskjellige tilbehørene er tilgjengelige i flere farger og modeller, så uansett stil og smak vil du mest sannsynlig finne noe som passer for deg i nettbutikken vår.


Riktig tilbehør til nettbrettet eller smarttelefonen din gjør bruken både enklere og morsommere, noe Baseus har lagt merke til. I tillegg kan produktene hjelpe deg med å beskytte elektronikken din mot ting som støt, fuktighet og smuss. I dag har vi både smarttelefon og nettbrett med oss på jobben, reise og trening. Ved hjelp av riktig utstyr og tilbehør får du mer fleksibel bruk, og uansett hvordan behovene dine ser ut, kan vi tilby virkelig gode produkter for akkurat deg.


Her i nettbutikken vår finner du masse billig tilbehør fra Baseus – vi sørger alltid for å tilby produktene våre til en skikkelig god pris fordi vi ikke synes tilbehør bør være unødvendig dyrt. I tillegg kan du alltid handle hos oss med gratis frakt som alternativ. Vi jobber for raske leveranser, og du har produktene dine innen 1–3 virkedager etter at du har lagt inn bestillingen.
Ta en titt på produktutvalget vårt fra Baseus og finn noe som faller i smak. Hvis du ikke finner det du leter, eller hvis du mener det mangler noe i sortimentet vårt, er du velkommen til å kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg videre.
 

Produktet er lagt til i handlekurven din