• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

NOMAD

 

 

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

NOMAD

Merkevaren Nomad ble etablert 2012 i Santa Barbara, USA og produserer produkter som mobildeksler, etuier, trådløse ladere og ledninger. Deres visjon er å alltid tilby kunden produkter av høy kvalitet, som oppfyller sin hensikt, laget av slitesterkt materiale med et pent design. 

Nomad lager sine deksler og etuier av et førsteklasses materialer for at de skal være så holdbare som mulig. Dekslene og etuiene er derfor laget av et støtsikkert, gummilignende materiale – termoplastiske elastomerer (TPE), som gjør at telefonen din beskyttes mot et fall på ca. 2 meter. 

De har til og med benyttet seg av førsteklasses skinn. Deres materialvalg gjør at ditt produkt kommer til å være like fint og holde samme høye kvalitet etter flere måneders bruk som når du først anskaffet produktet. Fordi produktene er laget av ekte skinn, kommer det til å eldes med tiden og får en unik finish.

På SkalHuset tilbyr vi flere produkter fra Nomad. Foruten deksler og etuier tilbyr vi også en trådløs lader til Tesla Model 3 og deres smarte trådløse ladere Base Station. Med Base Station kan du lade to enheter trådløst og samtidig to enheter via en USB-C port og en USB-A port. En perfekt lader for deg som vil holde deg oppdatert i alle situasjoner. Base Station er laget i valnøtt, som gir den et unikt utseende som skiller seg ut i fra andre ladere på markedet. Den har også føtter av gummi, slik at laderen din står trygt. 

Nomad har en garantiperiode på 2 år som gjelder alle deres produkter, bortsett fra på ledninger – garantien på ledningene varer i hele 5 år. 

På SkalHuset vil vi selvfølgelig gjøre det enkelt for deg å handle. Derfor tilbyr vi alltid fri frakt, samt flere leveringsalternativer. Legger du inn bestillingen din innen kl.16.00 på hverdager, sender vi varen samme dag.

Produktet er lagt til i handlekurven din