• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Levering fra 19 NOK

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

PanzerGlass
Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

Produsent

  • Lukke

PanzerGlass er et dansk merke som i 2013 lanserte sine første produkter, nemlig eksklusive skjermbeskyttere til nettbrett og mobiltelefoner. I dag er PanzerGlass markedsledende innen sikker beskyttelse til flere typer mobile enheter. Du kan finne skjermbeskyttere til så vel Samsung Galaxy som til iPhone, Huawei og OnePlus. Til tross for at PanzerGlass er relativt nystartet som selskap, har de allerede rukket å bli markedsledende innen nettopp sikre mobilskjermbeskyttere. Deres stabile, støtsikre og ripebeskyttende skjermbeskyttere er nå kjent over hele verden.

I dag er PanzerGlass uten tvil en av de sikreste måtene å beskytte mobiltelefonen eller nettbrettet ditt på. De er blant annet blitt kåret til best-i-test av det tyske testlaboratoriet TUV. Skjermbeskytteren deres er utviklet med spesialbehandlet glass som er forsterket for å kunne stå imot riper og skraper, samt for å beskytte mobiltelefonen mot støt. Skjermbeskytterne deres har en spesiell overflate, såkalt Crystal Clear, som gir deg en optimal touch-opplevelse. Du kan selvfølgelig ikke se skjermbeskytteren, da den er helt transparent. Du slipper dessuten stygge og irriterende glipper mellom LCD-skjermen og PanzerGlass-beskyttelsen, noe mange andre produsenter dessverre har mislykkes med.

Finn riktig PanzerGlass til enheten din

I dag tilbyr PanzerGlass over 250 ulike artikler. De har funnet fram skjermbeskyttere fra de fleste produsenter og til de fleste mobiltelefonmodeller. Du kan finne så vel PanzerGlass Standard Fit som Edge-to-Edge, PanzerGlass curved for deg med buet display og ekstra sikre PanzerGlass+. For deg som ønsker å holde uvelkomne blikk unna skjermen, vil vi varmt anbefale PanzerGlass Privacy.

Som navnet antyder, er denne skjermbeskytteren spesielt utviklet for å blokkere for innsyn fra mobiltelefonens sider. Omtrent som en minibank: Du kan ikke sniktitte fra siden for å se hva noen gjør. Det samme prinsippet gjelder for PanzerGlass Privacy. Deres Edge-to-Edge passer til mobiltelefoner med flat skjerm, altså skjermer som ikke er buet på sidene. Disse skjermbeskytterne er laget av et flatt og herdet glass som dekker hele framsiden på mobiltelefonen. I sortimentet vårt kan du enkelt finne riktig modell av PanzerGlass til mobiltelefonen din. Vi tilbyr skjermbeskyttere til de fleste iPhone-modeller, Sony Xperia og Samsung Galaxy, for å nevne noen. Det er mange som lurer på hvordan touch-funksjonen til displayet kommer til å fungere etter at du fester en skjermbeskytter på mobiltelefonen. Svaret er – akkurat som vanlig. PanzerGlass utvikler skjermbeskytterne sine med en såkalt Dot-teknologi, som sikrer at touch-følsomheten er optimal. 

Bevar verdien ved videresalg med en skjermbeskytter fra PanzerGlass

Når du en dag vurderer å selge mobiltelefonen din, kommer hver eneste lille ripe til å senke prisen. Den som har lykkes i å bevare mobiltelefonen i god stand kan se fram mot en høyere verdi ved videresalg. Den enkleste og mest praktiske måten å bevare mobiltelefonens opprinnelige utseende på, er med en førsteklasses skjermbeskytter fra PanzerGlass. Dersom du kombinerer skjermbeskytteren med et mobiletui eller ordentlig deksel, kan du føle deg helt trygg på at mobiltelefonen ikke vil bli utsatt for riper og kantstøt. Du må selvfølgelig fortsatt være forsiktig med mobiltelefonen. Hvis du mister den i bakken, kan den fortsatt gå i stykker.

I tillegg til at PanzerGlass har tenkt mye på selve beskyttelsesglassets utforming, har det også enkelte smarte ekstrafunksjoner som praktisk kamerabeskyttelse. Du har sikkert selv også lurt på om noen kan hacke seg inn på mobiltelefonen din og få tilgang til kameraet ditt. Det samme gjelder naturligvis også for laptop-brukeren. Uvissheten kan føles skremmende. Med en skjermbeskytter med innebygd kamerabeskyttelse kan du raskt og praktisk trekke beskytteren over kameraet, men like lett trekke det unna når du skal filme eller ta bilder.

For deg som har en buet kameramodell hvis display bøyer seg ut mot kantene, tilbyr PanzerGlass flere gode skjermbeskyttere. Dette beskyttelsesglasset er utformet gjennom ekstrem varme for på den måten å kunne bøyes til ønsket form og matche mobiltelefonens kurver. Deretter har glasset blitt avkjølt for å helt enkelt herdes, slik at det blir ekstra sterkt. Finn riktig modell til mobiltelefonen din og bestill skjermbeskytter fra PanzerGlass fra SkalHuset.no!

Produktet er lagt til i handlekurven din