• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Sandberg
Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

Produsent

  • Lukke

Sandberg har et bredt utvalg av produkter og tilbyr alt fra trådløse ladere til Bluetooth Audio Link adaptere. Mange av kundene våre bytter i dag bort tradisjonelle ladere med ledning til fordel for trådløs lading ved hjelp av en ladestasjon. I dag ønsker de fleste å slippe flokete ledninger ettersom de nye trådløse laderne har samme kvalitet og funksjon som de med ledning. 

En trådløs lader gjør at du kan lade smarttelefonen din helt trådløst. Du trenger bare å legge smarttelefonen din på den elegante ladeplaten til Sandberg, og deretter begynner telefonen din ladingen, helt uten ledning. Sandbergs lader støtter Qi-kompatible smarttelefoner. Ladestasjonene passer til alle smarttelefoner og er universale. Den trådløse laderen er tilgjengelig i ulike farger, som rosa, svart og hvit. Velg en farge som passer inn i din hverdag og ditt hjem. Sandberg har også en trådløs lader som gjør at du kan lade to Qi-kompatible smarttelefoner samtidig. Perfekt dersom flere personer i familien trenger å lade telefonene sine samtidig. Når du bestiller denne typen lader, følger det også med et stativ med unikt design. 

Det finnes også et produkt som går under navnet Sandberg Bluetooth Audi Link. Med denne kan du koble til enheten din trådløst via Bluetooth til en ekstern høyttaler. Du kobler adapteren i et AUX-uttak og kobler deretter adapteren trådløst via Bluetooth. Adapteren som følger med, får strømforsyning via USB. 

Dersom du har tekniske spørsmål rundt et spesifikt produkt fra Sandberg, er du hjertelig velkommen til å skrive til vår kundeservice. Vår kundeservice har lang og bred erfaring med produktene fra Sandberg og besvarer gjerne dine spørsmål. Det kan gjelde alt fra spørsmål rundt et spesifikt produkt vi har, eller ønsker om produkter som du ikke finner i sortimentet vårt. 

Når du har valg et produkt du ønsker å bestille, anbefaler vi at du legger bestillingen din inn en hverdag før kl. 16.00 ettersom vi pakker og sender ordren din samme dag. SkalHuset.no har raske leveringstider som mål og tilbyr fri frakt i tilfelle du velger å benytte deg av vanlig brevpost. Dersom du heller ønsker brevpost som kan spores, tilkommer et gebyr på 49–79 kr, avhengig av hvilken leveringsmetode du velger i kassen. Når du har bestilt et produkt fra SkalHuset.no, har du som kunde 90 dagers åpent kjøp samt 14 dagers angrerett, noe som kan føles trygt når du bestiller produkter hjem over nettet.

SkalHuset.no ønsker deg hjertelig velkommen og håper du finner et produkt hos Sandberg som oppfyller behovet ditt!

Produktet er lagt til i handlekurven din