• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Twelve South
Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

 

Om selskapet

Det lille selskapet med det store ekstra! Twelve South har siden 2009 produsert produkter og tilbehør eksklusivt til Apples mobiltelefoner, nettbrett, datamaskiner og tilbehør. 

Selskapet fokuserer på velbygde produkter med moderne, innovativt design og er basert i South Carolina, USA. I dag jobber omtrent 20 personer på stedet, og selskapet drives fortsatt av samme familie som den gang merket startet. Selskapet streber etter å lage produkter med samme øye for detaljer og håndverk som Apples egne produkter. De bruker ofte ekte skinn og gjennomtenkte materialvalg.

 

 

Om produktene

Produktene distribueres over hele verden og i mer enn 50 land. De inkluderer blant annet etuier og beskyttelse i skinn til både iPhone og Macbook, men også trådløs lydadapter og fotorammer med trådløs lading! Selvfølgelig lager de også tilbehør til Apple Watch og Apple Pencil.

Alle produktene utstråler kvalitet! Passform og finish er i toppklasse, og allerede i 2012 skrev businessmagasinet Forbes om Twelve Souths minimalisme og evne til å lansere få, men unektelig velbygde produkter. De gikk så langt som å foreslå at Apple skulle kjøpe selskapet.

De inkluderer den fantastiske fotorammen PowerPic med trådløs lading i hvit eller svart farge, iPad-etuiet BookBook med 2 faste posisjoner, en til for eksempel filmvisning og en posisjon til kreativt arbeid med Apple Pencil. Etuiet er også designet som en gammel bok i ekte skinn, noe som gir et perfekt retroutseende med mikrofiber på innsiden for å gi enheten så god beskyttelse som mulig.

BookBook er også tilgjengelig til iPhone og MacBook Pro, og under selve datamaskinen har etuiet til MacBook Pro en smart dokumentlomme som letter håndteringen av dokumenter og forskjellige viktige papirer. Designet gir også muligheten til å skjule datamaskinen din for barn eller andre du ikke vil skal røre datamaskinen din.

 

Vi på SkalHuset er stolte over å kunne tilby kundene våre disse produktene!

Produktet er lagt til i handlekurven din