• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Urbanista

 

 

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

Urbanista ble grunnlagt i 2010 i Stockholm og har i løpet av disse årene vokst veldig raskt og har også rukket å etablere seg godt i markedet. Musikk, kultur og mangfold ligger i hjertet av selskapet, og derfor er produktene oppkalt etter ulike storbyer rundt omkring i verden.

Urbanista elsker byer. Det urbane livet er inspirasjonskilden, og det er også det vi streber etter! Byenes ulikheter, men også våre ulikheter. Designene deres er inspirert av og viet til bybefolkningen, uansett hvilken by i verden de kaller «hjem».

Noen eksempler på Urbanistas inspirasjonssteder:

Stockholm

Tokyo

San Francisco

Chicago

Roma

Rio

Barcelona

New York

Melbourne

Seattle

Detroit

URBANISTA OG MENNESKET

Ved å lage lydprodukter som gjør det enkelt å lytte til favorittmusikken sin uansett hvor man er i verden – disse hodetelefonene og øreproppene er dedikert til folket. Ved hjelp av farge, form og den skandinaviske tradisjonen, skaper de liv i bevegelse.

HVORFOR SKALHUSET?

Liker du også musikk? Det gjør i alle fall vi på SkalHuset! Med Urbanistas hodetelefoner og ørepropper kan du bane deg frem i hverdagen med favorittartisten din i ørene, lydboken du lytter til eller hvorfor ikke høre på den skumle podcasten som det reklameres for overalt? 

Vi vet hvordan det føles når ting ikke fungerer, når man står der og klør seg i hodet, sukker tungt og er lei av at hodetelefonene eller øreproppene stadig ødelegges og man seriøst mister troen på at det finnes gode løsninger. Vi kan imidlertid meddele at det faktisk gjør det! Med Urbanistas hodetelefoner og ørepropper slipper du rot og problemer med støy i ørene, og bare der har de vunnet vår tillit! Vi vet at vi har kunder som lever forskjellige livsstiler, både aktive, sporty og rolige liv. Hodetelefonene må matche hverdagen din, uansett hvor du er og hvordan den ser ut, med deres lange spilletid som enkelt kobles til Bluetooth på enheten. Stemmestyring, mikrofon og touchkontroll. 

Høres ikke det bra ut? Nå ble du sikkert nysgjerrig? Ta gjerne en titt på produktene deres og se om du finner hodetelefonene eller øreproppene som appellerer til akkurat deg. 

Bestill innen kl. 16.00, så sender vi pakken din allerede i dag. Og husk – frakten er alltid gratis!

 

Produktet er lagt til i handlekurven din