• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Vivanco
Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

Vivanco

Vivanco tilbyr mange forskjellige produkter av svært høy kvalitet. Som et av de ledende selskapene for utstyr og ledninger/kontakttilbehør i Europa, stå Vivanco stadig ovenfor endringer i markedet og må derfor kontinuerlig utvikle både produkter og utvalg. Vivanco utvikler produkter innen flere markedssegmenter, som blant annet informasjonsteknologi og telekommunikasjon. Vivancos konsept «Technology for Life» inkluderer selskapets fokus på å drive både Vivanco og markedet fremover. Vivanco anses for å ligge i forkant når det gjelder utvikling av attraktive produkter innen form, design og farge.

Hvis du leter etter en ledning som vil vare lenge, har Vivanco produktene for deg. Enten du vil ha flere ledninger som kan brukes i flere rom i hjemmet, eller kanskje du vil låne ut til andre, har du kommet til rett sted. Vivanco tilbyr et stort utvalg av tilkoblinger i minimalistiske farger, utviklet av et selskap med mange års erfaring i bransjen og som kjenner dets utfordringer og forutsetninger. En god ledning kan være overraskende verdifull når du ser at du ikke lenger trenger å bytte den ut hver tredje måned fordi den går i stykker. Ledninger fra Vivanco løser nemlig dette problemet. Med en ledning fra Vivanco kan du også ha en lengre ledning ved sengen, slik at du ikke trenger å ligge halvveis ned på gulvet for å nå strømuttaket. Du kan også få en kortere ledning til skrivebordet slik at du unngår rot med lange ledninger. 

I dag bruker nesten alle flere forskjellige enheter fulle av teknologi. Vi på SkalHuset vet at du bryr deg om å beskytte og ta vare på dine elektroniske eiendeler. Derfor har vi samlet en rekke tilbehør slik at du som kunde finner akkurat det du leter etter. Enten det er et deksel til mobiltelefonen eller en skjermbeskytter til nettbrettet, kan vi hjelpe deg med å finne det du trenger. Selvfølgelig ønsker vi på SkalHuset at du skal bli fornøyd med kjøpet ditt, og derfor tilbyr vi 14 dagers angrerett og 90 dagers åpent kjøp.

Produktet er lagt til i handlekurven din