• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

XQISIT
Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

XQISIT

XQISIT er et merke som tilbyr alle slags mobiltilbehør: mobildeksler, etuier til AirPods, skjermbeskyttere, hodetelefoner, ørepropper, trådløse ladere, vanlige ladere og mye mer. Produktene fra XQISIT kommer i en rekke farger for flere forskjellige mobiltelefoner. Dekslene deres er tilgjengelige i ulike materialer, avhengig av hvilken serie du velger: TPU, PU-skinn, silikon, men også biologisk nedbrytbart materiale. 

Hvis du vil ta er mer miljøvennlig valg når du kjøper deksel til mobilen din, velger du et deksel fra XQISITs Eco Flex-serie. For hvert mobildeksel som selges i denne serien, donerer XQISIT en euro til Environmental Defense Fund (EDF). Du gjør rett og slett en god gjerning for miljøet, både når du kjøper det, men også når du ikke lenger vil ha dekslet. I stedet for å kaste det i en vanlig søppelkasse, legger du det bare i komposten, så blir det omgjort til jord – uten miljøfarlig mikroplast eller kjemikalier. Pappen som dekslet leveres i er også miljøvennlig, der materialet er gjenvunnet og teksten er trykket med plantebasert blekk.

I tillegg til miljøvennlige mobildeksler har XQISIT også pene trådløse ladere, for en eller to enheter og til skrivebordet eller bilen. Vi har selvfølgelig også mobildeksler i klassiske materialer som TPU og silikon, i en rekke forskjellige farger, samt nyttige lommeboketui – i dyrevennlig PU-skinn – både med og uten avtakbart deksel. Enkelte etuier har også en smart stativfunksjon, slik at du kan se på video uten at du selv må holde i mobilen. Hvis du ikke er så glad i farger, men likevel ønsker å beskytte telefonen din mot riper og smuss, finnes det også gjennomsiktige deksler. Etuier til AirPods er tilgjengelige for både første/annen generasjon AirPods og AirPods Pro. Vi har også en rekke forskjellige ledninger, i ulike lengder og med forskjellige tilkoblinger. XQISIT har i tillegg hodetelefoner og ørepropper av høy kvalitet, og alle øretelefonene deres er True Wireless, slik at du slipper å rote rundt med ledninger hver gang du skal bruke dem.

I dag bruker nesten alle forskjellige enheter fulle av teknologi. Vi på SkalHuset vet at du bryr deg om å beskytte og ta vare på din elektroniske eiendel. Derfor har vi funnet frem en rekke tilbehør slik at du som kunde finner akkurat det du leter etter. Enten det er snakk om deksel til en mobiltelefon eller en skjermbeskytter til nettbrettet ditt – vi hjelper deg med det du trenger. Selvfølgelig ønsker vi på SkalHuset at du som kunde skal bli fornøyd med kjøpet ditt, og derfor har vi angrerett på 14 dager samt åpent kjøp som strekker seg hele 90 dager.

Produktet er lagt til i handlekurven din