• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Huawei P30 Etui

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Et lommeboketui til din Huawei P30? Ja, det finner du selvfølgelig på SkalHuset.no!

Et mobiletui har mange fordeler da det blant annet kan beskytte enheten din mot eventuelle fall og støt, oppbevare kort som betalingskort, busskort og ID-kort – og ikke minst ser det veldig stilig ut!
Vi har et stort og variert utvalg av unike og passende etuier til din P30. De er tilgjengelige i mange forskjellige farger og materialer som passer til alles forventninger og ønsker
Hvis du leter etter et avtakbart deksel som du enkelt kan sette tilbake i etuiet, anbefaler vi merket DG.MING, der du kan løsne og montere dekselet ved hjelp av sterke magneter på baksiden av dekselet. Disse kommer også med kortlommer for enkel lagring av for eksempel betalingskort og kontanter. Dette merket kommer blant annet i forskjellige versjoner der den ene versjonen er laget av splittskinn, mens den andre er laget av PU-skinn. Versjonen i splittskinn leveres med kortlomme på innsiden og en kortlomme på utsiden til kortet du bruker mest, eller kanskje til et par pengesedler? Etuiet i PU-skinn passer for den som ønsker et mer klassisk utseende der kortlommene på innsiden kommer med en mer ubehandlet overflate.
Hvis du leter etter et mobiletui med mykere og mer stilren overflate, har vi også Huaweis eget originale etui. Disse mobiletuiene er noe tynnere og glattere enn det tidligere nevnte merket. Akkurat som det forrige merket, kommer dette med plass til det mest brukte kortet ditt og noen sedler. Etuiet er laget i PU-skinn og dekslet er laget i plast. Merket er tilgjengelig i fargene khaki, svart, rosa mm. Dette merket kommer også i Smart View-versjonen der du enkelt og svært diskré kan holde styr på tiden samt se hvem som ringer uten å måtte åpne forsiden av etuiet.
Vi har også det populære og høyt verdsatte merket Dux Ducis til denne versjonen av Huawei. Med sin enkle følelse og stilige finish gir det et veldig profesjonelt uttrykk på mobilen din.
Til deg som derimot ønsker et enkelt og praktisk lommeboketui, men likevel ønsker følelsen av et deksel, har vi også Low Profile-serien. Disse er veldig fleksible og føles lette i hånden.

Produktet er lagt til i handlekurven din