• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Huawei P30

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Huawei P30 er en av de nyeste modellene fra Huawei og oppfølgeren til den utrolig populære P20. Flaggskipet Huawei P30 inneholder mange forbedringer fra P20-modellen.

På forsiden finner vi en 6,1-tommers OLED-skjerm med pikseltetthet på 422 ppi. Inne i skjermen finner vi også fingeravtrykkleseren. Fingeravtrykksensoren er nemlig i dag innebygd i skjermen, slik at du enkelt får tilgang når du bruker mobilen. Vi finner også et 32 MP selfie-kamera som kan filme i 1080p på forsiden.
Under skjermen sitter det en 8-kjerners prosessor med en oppdatert versjon av P20 chipsettet: HiSilicon Kirin 980. Mobilen kommer i forskjellige versjoner, med tre forskjellige lagringsplasser: 64, 128 og 256 GB, med enten 6 eller 8 GB RAM-minne. Batteriet ligger på kraftige 3650 mAh. Mobilen kommer også lastet med den nyeste Android-versjonen – 9.0.

På baksiden av telefonen finner vi et trippelkamera med tre forskjellige linser til forskjellige formål, alt for å gi deg de beste bildene. Kameraet kan også filme i 4K-kvalitet.
En annen forbedring fra P20 er at P30 kommer med en 3,5 mm hodetelefonkontakt slik at du kan bruke de fleste hodetelefoner sammen med mobiltelefonen. I tillegg til hodetelefonkontakten finner vi en Type C-kontakt som du blant annet kan lade mobilen din med. I tillegg til dette finnes selvfølgelig de vanlige funksjonene som Bluetooth, Wi-Fi, gyrometer, GPS og NFC. Mobilen er også IP68-klassifisert slik at den er både støv- og vanntett.

Huawei P30 deksel

Hvis du kjøper en ny P30, fortjener den åpenbart å bli beskyttet mot riper, flekker og støt. Hva passer da bedre enn et deksel? I tillegg til å beskytte mobilen, gjør et deksel telefonen din mer personlig og attraktiv, ettersom dekslene kommer i mange forskjellige farger og mønstre. Dekslene kommer også i mange forskjellige materialer som hardplast, TPU og PU-skinn.

Huawei P30 etui

Et annet tilbehør til P30 er et mobiletui. I motsetning til dekselet beskytter også etuiet mobilskjermen mot riper og støt når etuiet er lukket. Du kan også skaffe deg en mobillommebok slik at du får en kombinert lommebok sammen med mobiletuiet. Mobillommebøkene kommer i forskjellige størrelser og variasjoner, med ulike kortlommer. Da kan du legge igjen den gamle lommeboken hjemme og bare ta med deg mobilen, slik at du har alt på samme sted. To fluer i en smekk!

Akkurat som med dekslene, kommer etuiene og futteralene i forskjellige farger, motiver og mønstre samt forskjellige materialer. Som for eksempel PU-skinn, TPU eller hvorfor ikke ekte lær?


Alt tilbehør til din P30 finner du her hos oss på Skalhuset.no! I tillegg til deksler og etuier har vi også skjermbeskyttere og annet tilbehør som ledninger og hodetelefoner. Trenger du hjelp med å finne noe, må du ikke nøle med å kontakte vår fantastiske kundeservice på support@skalhuset.no.
Hjertelig velkommen!

Produktet er lagt til i handlekurven din