• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

iPhone 12 Mini - Lader - Adaptere - Kabler

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Når man skaffer seg en iPhone Mini så er det ganske sannsynlig att man trenger ekstra ledninger, adaptere eller nye trådløse ørepropper. Apples produkter er utrolig populære og har i dag mange brukere, derfor har SkalHuset samlet en hærskare av iPhone-tilbehør for deg. Sortimentet utvides stadig og vi tar gjerne i mot tips om nye produkter og ønsker fra våre kunder. Har du et tips kan du gjerne sende en e-post til vår kundeservice på support@skalhuset.no 

Nå har vi i vårt utvalg alt fra kabler til trådløse ørepropper til iPhone 12 Mini. Vi har blant annet trådløse ørepropper fra merket XQISIT som kommer i ulike prisklasser. Alt fra 399 kr opptil 999 kr avhengig av hva som passer deg best. XQISITs trådløse ørepropper er en samling kraftige øretelefoner i et trådløs og kompakt design. Det finnes noe som heter ANC (Aktiv støyreduksjon) som fjerner unødvendig lyd fra utsiden når man hører på musikk med høretelefonene. XQISIT har i prinsippet alltid Bluetooth 5.0-tilkobling i sine øretelefoner, og tilbyr en smidig lade- og tilkoblingsfunksjon. Høretelefonene har en spilletid fra 3 timer opptil 6–7 timer, og ladeetuiet har hele 24 timers ekstra batteritid. Perfekt når man er på reisefot og trenger å bruke øreproppene under hele reisen. Når man skal lade opp ladeetuiet så tilbys det en USB-C-tilkobling. Du kan kjøpe USB-kabler her hos SkalHuset.no hvis du trenger noen ekstra eller ytterligere ledninger til din iPhone 12 Mini. XQISITs ørepropper er universelle og passer de fleste enhetene, og øretelefonene kommer i dag i fargene svart og hvitt. Velg en farge som passer din hverdag!

SkalHuset.no tilbyr nå fri frakt når man bestiller tilbehør til sin iPhone 12 Mini. Ønsker du ekspresslevering så kan du velge det fra 49 kr og legge det til din bestilling. Hvis det skulle dukke opp noen spørsmål om et bestemt produkt eller rundt bestillingen så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på support@skalhuset.no eller skrive til oss via chatten. Vi hjelper deg gjerne med din bestilling!

Vi har over 9 års erfaring med å selge tilbehør til iPhone. Hos oss får du kvalitet i kombinasjon med holdbarhet. Produktene fra oss er i verdensklasse, og vi jobber aktivt med å gjøre kundene våre ekstra fornøyde med sine kjøp. Velkommen til SkalHuset.no!

Produktet er lagt til i handlekurven din