• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy A3 2017

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy A3 2017

Samsung Galaxy A3 2017 er fortsettelsen av A3-modellene som kom for første gang i 2014. Den nye telefonen kommer tidlig i februar 2017. A3 2017 byr på en 4,7 tommers skjerm i AMOLED som er utstyrt med Corning Gorilla Glass. Mobilen er også IP68-klassifisert, så den kan ligge 150cm under vannoverflaten i 30 minutter og overleve. Det innebygde minnet er på 16gb, hvor du kan utvide det med et minnekort på opptil 256gb, noe som gjør at du i så fall ville fått plass til mye bilder, apper, filmer og musikk. Kameraet bak har 13 megapiksler og frontkameraet har 8 megapiksler. Selvfølgelig har A3 fingeravtrykklesere og alle typer sensorer du trenger. Du lader telefonen med USB type-c-kabel, ikke den gamle standard mikro-USB.

Samsung Galaxy A3 2017 Deksel

Telefonens deksel er laget av metall og glass, som kan ligge litt glatt i hånden. Et mobildeksel kan hjelpe, så telefonen får litt mer friksjon og ikke glir ut av hånden så lett. Et deksel er med på å beskytte mobiltelefonen i tilfelle du mister den, eller dersom en ny ulykke skulle inntreffe. Hos oss i SkalHuset finner du ulike typer skjell til Galaxy A3 2017. Ulike design og i ulike materialer. Så kjøp ditt mobildeksel hos oss.

Samsung Galaxy A3 2017 Etui

En annen type mobiltilbehør som er veldig populær er etuier. Det finnes også ulike typer mobilvesker, hvor den såkalte lommebokkofferten eller mobillommeboken som det kan kalles, er en av de mest populære. Det er et etui som har en eller flere kortlommer og vanligvis noe til rom, for eksempel sedler, og som da fungerer akkurat som en lommebok, slik at du kan la den ligge hjemme. Selvfølgelig finnes det mobilvesker som ikke har kortlommer hvis du foretrekker den typen etui. Etuiet kommer også i mange forskjellige design og farger og fasonger, slik at du kan finne et tilbehør som passer deg.

Galaxy A3 2017-skjermbeskyttere vil også dukke opp uansett hvor de lider, slik at du får ekstra beskyttelse på skjermen. Der vil vi tilby deg skjermbeskyttelse i herdet glass eller plastfilm. Vi i SkalHuset.se håper at du finner tilbehør til Galaxy S3 2017 hos oss!

Produktet er lagt til i handlekurven din