• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy S22 Plus

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S22 Plus

Det er spenning i luften for alle som elsker Samsung. Nye Samsung Galaxy S22-modeller lanseres snart, og den foreløpige lanseringsdatoen ser ut til å være tidlig i 2022. Gjennom lekkasjer og rykter har imidlertid informasjon om de nye telefonene begynt å spre seg, og her vil vi rapportere hva vi har hørt om Samsung Galaxy S22 Plus. Vi tilbyr selvfølgelig mobiltilbehør til Galaxy S22. Her finner du rimelige etuier og deksler i forskjellige materialer og farger, men også skjermbeskyttere og ulike typer ladere, adaptere og ledninger. 

S22 Plus eller S22 Pro?

Hva tror du? Vil den nye Samsung Galaxy S22 Plus kanskje få navnet Samsung Galaxy S22 Pro? Begge navnene har dukket opp og snart vil vi finne ut hva det offisielle navnet på den nye telefonen blir. Designmessig, hvis vi sammenligner med forgjengerne i S21-serien, vil vi kjenne igjen den nye mobilmodellen. Galaxy S22 Plus har kanskje en litt flatere bakside og et annet kameraarrangement, og skjermstørrelsen ser ut til å være bare marginalt endret fra telefonene i S21-serien. Ryktene sier at mobilen vil være tilgjengelig i fargene hvit, svart, roségull og grønn. Det blir med andre ord ikke så store forandringer på utseendet. Men som alltid med en telefon fra Samsung vil ikke brukeren bli skuffet over kameraet. Det tør vi love! Vi forventer bedre programvare, svært god zoomfunksjon samt flere objektiver. Vi ser frem til å oppdage Samsungs nye telefon Galaxy S22 Plus, eller Galaxy S22 Pro, og dens kraftige batteri, trådløse lading, 5G-skjerm og mange andre smarte funksjoner. 

Mobiltilbehør til Samsung Galaxy S22 Plus

Du bruker mobilen hver dag til mange forskjellige ting. Du bruker den til å ta bilder, holde kontakten med venner og familie samt oppdatere den sosiale feeden din. Du kan bruke den i forskjellige arbeidssituasjoner, og på fritiden kan du bruke den til å spille spill og se på filmer og serier. Hvis du investerer i en ny mobil, anbefaler vi derfor at du supplerer med diverse mobiltilbehør som beskytter telefonen din mot støt og slag, sprekker og riper. Mobiletuier og lommeboketuier finnes i mange forskjellige varianter. For deg som ikke vil ha med deg lommebok, passer jo et etui med lomme til førerkort og bankkort helt perfekt. Mange mobildeksler har også stativfunksjon slik at du enkelt kan stille opp mobilen din, når du skal se på film eller serier. Et mobildeksel beskytter baksiden av mobilen, og her hos oss på SkalHuset.no finnes det mange å velge mellom. Ønsker du i tillegg å beskytte mobilskjermen, finnes det effektive skjermbeskyttere.

Ledninger, kabler og adaptere

For å kunne bruke alle funksjonene på din nye Samsung Galaxy S22 Plus trenger du også ladekabler og andre ledninger og adaptere. Det følger nemlig ikke alltid med lader sammen med den nye mobilen din. Bestill en hurtiglader hos SkalHuset.no, eller hvorfor ikke prøve en trådløs lader? Samsung Galaxy S22 Plus får nok en kraftig ytelse med lang batterilevetid, men innimellom må man jo lade telefonen, og da vil du selvfølgelig at det skal gjøres raskt og effektivt. 

Bestill tilbehør til Samsung Galaxy S22 Plus på nettet

Suppler med allsidig og pent mobiltilbehør til Samsung Galaxy S22 Plus her hos oss på SkalHuset.no. Under hvert produkt kan du lese mer om dets egenskaper og funksjoner, men hvis du er usikker på noe, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne! Når du bestiller mobiltilbehør i nettbutikken vår, får du produkter fra kjente merker og til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr selvfølgelig også raske leveranser! Hvis du legger inn bestillingen din før klokka 16 på virkedager, sender vi den til og med samme dag!

Produktet er lagt til i handlekurven din