• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

iPhone Xr Skjermbeskytter

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Å skaffe skjermbeskytter til din iPhone Xr er den absolutt beste forsikringen du kan skaffe deg. En skjermbeskytter er som oftest ripesikker, og du slipper å bekymre deg for at skjermen skal gå i stykker når ulykken først er ute. Din iPhone Xr er helt klart sikrere med en skjermbeskytter fra skalhuset.no. 

Skjermebeskyttere finnes i mange forskjellige design og materialer. Dagens mobilbeskyttere er ofte av så pass god kvalitet at du ikke merker noen forskjell i touchen. Materialet er i dag gjerne av herdet glass, noe som gir en god imitasjon av skjermen på din iPhone Xr. Hos oss på skalhuset.no finner du mange forskjellige merker, som for eksempel Copter, Spigen, Tech21, ZAGG, PanzerGlass, Samsung og Terrapin for å nevne noen. Du finner alt fra dyrere skjermbeskyttere til billigere modeller. Skjermbeskytteren fungerer ofte helt utmerket med et mobildeksel eller mobiletui. Holdbarheten på skjermbeskytteren bruker også å være god, og hvis man har god kontroll på sin iPhone Xr kan man trygt ha samme beskyttelsesfilm i 1–2 år. Vi anbefaler alltid å kjøpe med et mobildeksel eller mobiletui. Ved å investere i en skjermbeskytter får du full beskyttelse rundt hele telefonen. Skjermbeskytteren beskytter mot riper, skitt og støv og et deksel eller etui vil hjelpe til med å beskytte telefonen. 

Når man kjøper en helt ny smarttelefon bør man kjøpe med en beskyttelsesfilm eller skjermbeskytter. Skjermen er det sentrale punktet på telefonen – uten skjerm, ingen telefon. Skjermen er ofte dyr å lage dersom ulykken faktisk skulle inntreffe. Sørg derfor for å skaffe deg en skjermbeskytter allerede i dag. skalhuset.no har fri frakt på alle bestillinger, og du kan velge sporbar frakt mot et tillegg på kr 49,- dersom du ønsker det. Hvis du registrerer bestillingen din innen kl. 16.00 på en hverdag, pakker og sender vi pakken din samme dag. Alt for at du skal få skjermbeskytteren hjem til deg så raskt og enkelt som overhodet mulig!

Hvis du har spørsmål om et spesifikt produkt, eller ønsker om et produkt som du savner i sortimentet vårt, er du velkommen til å skrive til oss på support@skalhuset.no, vår chat eller Facebook Messenger. Vi besvarer spørsmålene dine så raskt som overhodet mulig og hjelper deg mer enn gjerne gjennom kjøpsprosessen din! Vi er profesjonelle på beskyttelsesfilm til iPhone og har skjermbeskytter til de fleste modellene fra våre respektive produsenter. Velkommen til oss på skalhuset.no!

Produktet er lagt til i handlekurven din