• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Levering fra 19 NOK

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy A32 5G Deksel

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy A32 5G Deksel 

Et mobildeksel beskytter mobiltelefonen din mot støt og riper, men et deksel skal også gi telefonen et personlig preg. Du kan altså velge et deksel som passer nettopp din personlighet og stil. Den viktigste funksjonen til et mobildeksel er imidlertid å beskytte telefonen. Mobiltelefonen din henger med deg til jobben, skolen, festen, treningssenteret og ut i løpesporet. Du bruker den for å ta bilder, holde kontakt med venner via sosiale medier, holde orden på fakta, streame favorittserien, spille mobilspill og lytte til musikk. Du bruker kanskje også mobiltelefonen din når du skal jobbe, sende e-post, føre kalender eller skrive rapporter. Hvis du har en Samsung Galaxy A32 5G er ingenting av dette et problem. Mobiltelefonen kan kobles opp til et 5G-nettverk, har lang batteritid, et allsidig kamera og mange andre funksjoner som du virkelig kommer til å sette pris på. Sørg derfor for å beskytte den med et mobildeksel fra SkalHuset.no så får du en mobiltelefon som holder lenger.

Effektivt mobildeksel som beskytter din Galaxy A32 5G 

Den enkleste måten å beskytte den nye mobiltelefonen din på er å skaffe et førsteklasses og støtsikkert mobildeksel. Mobildeksler finnes i alle tenkelige materialer og farger. Mobildekslene som du finner her på SkalHuset.no, er laget av blant annet ekte skinn, PU-skinn, hardplast, TPU og silikon. De fås i farger som svart, brunt, hvitt, rødt og blått, men det finnes også transparente deksler. Det finnes også et deksel som er magnetisk og som tilbyr trådløs lading uten at du må ta mobildekselet av telefonen din.

Bestill mobildeksel online på SkalHuset.no

Spar helt enkelt penger gjennom å investere i et deksel til din Samsung Galaxy A32 5G. Dekselet beskytter telefonen mot riper og slag og det er mye lettere å kjøpe mobilbeskyttelse enn å reparere mobilskjermen dersom glasset har gått i stykker. Et mobildeksel beskytter mobiltelefonens bakside og sider. Derfor er det en god idé å investere i en skjermbeskytter som du enkelt legger på mobilskjermen. Vi tilbyr også et bredt utvalg av mobiletuier med kortlomme der du praktisk kan oppbevare for eksempel bankkort og kontanter.

Du er velkommen til å investere i et funksjonelt og stilig deksel på SkalHuset.no. Her bestiller du alltid med raske leveringer og åpent kjøp i 90 dager. Hvis du har spørsmål om betalingen, leveringen eller produktene på nettsiden vår er du velkommen til å kontakte vår kundeservice!

Produktet er lagt til i handlekurven din