• Frakt 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering fra lageret vårt i Sverige

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Frakt 19 NOK

 90 dagers åpent kjøp

Samsung Galaxy S21 Ultra Skjermbeskytter

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S21 Ultra Skjermbeskytter 

Ikke la irriterende riper eller sprekker komme i veien for opplevelsen din. Utstyr derfor din Samsung Galaxy S21 Ultra med en av våre skjermbeskyttere. Her har vi samlet skjermbeskyttere som er spesielt tilpasset Galaxy S21 Ultra fra flere anerkjente merker – samtlige designet for å forhindre skader på telefonskjermen ved å fungere som et ekstra støtdempende lag. Dette og mye mer finner du i vårt brede utvalg av produkter til S21 Ultra!

Prisgunstige skjermbeskyttere av førsteklasses kvalitet

Når du handler hos oss på SkalHuset.no, kan du alltid regne med å motta et førsteklasses produkt. Vi har nemlig samlet våre favoritter blant produsenter og merker, som alle benytter seg av best mulig materialer og design i sin utvikling og produksjon. Det gir deg muligheten til å finne deksler, etuier og tilbehør til mobiltelefoner og nettbrett som ikke bare gir dem et veldig pent utseende, men som dessuten også holder dem beskyttet mot ytre påvirkninger. For å skape en heldekkende beskyttelse anbefaler vi derfor også at du tar en nærmere titt på våre prisgunstige skjermbeskyttere som plasseres oppå displayet til enheten for å fungere som et utvendig beskyttende lag. Det gjør at du kan legge smarttelefonen din ned i vesken og ikke trenger å bekymre deg for at skjermen skal ripes opp av de andre tingene dine. Her finner du alle skjermbeskytterne våre som er laget for å passe perfekt oppå skjermen til S21 Ultra – selvfølgelig med åpning til det høypresterende kameraet på framsiden slik at du kan fortsette med å ta de fine selfiene dine akkurat som vanlig. Skjermbeskytterne er tynne og fleksible for enkel påføring, men de førsteklasses materialene som skjermbeskytterne er laget av sørger samtidig for å sikre så sterk beskyttelse som overhodet mulig. Skulle du mot formodning være uheldig å sprekke skjermen på din S21 Ultra, sørger plastfilmen dessuten for å holde sprekkene sammen slik at du ikke risikerer å skade deg. 

Kjøp skjermbeskytter til Samsung Galaxy S21 Ultra på SkalHuset.no

Du kan lese mer om skjermbeskytterens unike egenskaper under det respektive produktet her på nettsiden, noe som gjør at du kan føle deg trygg på at du finner det alternativet som matcher dine ønsker aller best. Målet vårt er å tilby prisgunstige produkter av førsteklasses kvalitet. Vi utvider kontinuerlige sortimentet vårt med nye etuier, deksler, skjermbeskyttere og tilbehør. Bestill en ny skjermbeskytter til din Samsung Galaxy S21 Ultra allerede i dag. På den måten holder du både brukeropplevelsen din og enhetens verdi ved videresalg på topp!

Produktet er lagt til i handlekurven din