• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy S22

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S22

Er du en trofast Samsung-fan? Da antar vi at du er en anelse spent før den nye lanseringen, som forventes å finne sted tidlig i 2022. Forgjengeren ble tross alt en stor suksess med sine vannavstøtende egenskaper, stilige design og mange høyteknologiske egenskaper. Og Galaxy S22 blir sannsynligvis enda bedre! En nøyaktig lanseringsdato er dessverre ikke tilgjengelig ennå, men de fleste lekkasjer og rykter sier at lanseringen vil skje i januar 2022. Disse lekkasjene har også begynt å spre informasjon om de nye hodetelefonene, og her får du en oversikt over hva du kan forvente deg når du kjøper S22. SkalHuset.no tilbyr selvfølgelig mobiltilbehør til den dyrebare følgesvennen din – her finner du rimelige deksler, etuier og skjermbeskyttere i en rekke farger og materialer. Du finner også ulike typer adaptere, ledninger og effektive ladere til din Samsung Galaxy S22.

Fenomenalt kamera, høy oppdateringsfrekvens og et kraftig batteri

Hva sier egentlig ryktene om funksjonene på det nye flaggskipet til Samsung? Når det gjelder selve designet, hevdes det at Galaxy S22 får et design som er svært likt Samsung Galaxy S21. Telefonen vil sannsynligvis også tilbys i fargene hvit, svart, roségull og grønn, og skjermen forventes å få en størrelse på hele 6,06 tommer. Den store skjermen vil gi deg en fantastisk brukeropplevelse ettersom oppdateringsfrekvensen sannsynligvis vil ligge på 120 Hz – snakk om myk og fleksibel navigasjon! Skjermen har dessuten en FHD+-oppløsning som gjør innholdet skarpt og klart. Akkurat som forgjengeren vil du også kunne glede deg over en 5G-kompatibel chip som gir deg stabil og rask streaming, eksemplarisk spillfølelse samt lynrask deling og nedlasting. Dette, i kombinasjon med det antatte 3700 mAh-batteriet, kan ikke bli annet enn en suksess for alle film- og spillnerder. Når det kommer til fotomuligheter, kan du forvente et flott hovedkamera på 50 megapiksler og et vidvinkelkamera på 12 megapiksler. Det går også rykter om et 12 megapiksel telefotokamera.

Beskytt din Galaxy S22 med mobilbeskyttelse fra SkalHuset.no 

En smarttelefon som denne hjelper deg ikke bare med å holde kontakten med dine nære og kjære – den veileder deg også riktig når du har gått deg vill, foreviger de beste minnene dine og underholder deg når du kjeder deg. Sørg derfor for at enheten holder seg intakt og fin så lenge som mulig! På SkalHuset.no finner du ulike beskyttelser i form av mobildeksler og mobiletuier som gir telefonen en beskyttende barriere mot støt, slag og uheldige fall i bakken. Det brede utvalget vårt gi deg også muligheten til å gi enheten et personlig utseende. Her kan du velge mellom materialer som hardplast, gummi, silikon og skinn, men også forskjellige farger og motiver. Ønsker du et nøytralt, ensfarget deksel eller kanskje noe mer iøynefallende med mønster av blomster, marmor eller søte katter? Valgmulighetene er rett og slett uendelige. 

Lommeboketui og skjermbeskytter: Gi enheten din optimal beskyttelse

I tillegg til et enormt utvalg av mobildeksler til Galaxy S22, tilbyr vi også flere forskjellige typer mobiletuier. Denne beskyttelsestypen passer utmerket hvis du har litt klønete fingre og ofte mister telefonen din i bakken. Etuiet dekker nemlig rundt hele enheten, noe som gir optimal beskyttelse i dine mest klønete øyeblikk. Hva sier du til en elegant mobillommebok i PU-skinn eller ekte skinn? De integrerte kortlommene gjør at du kan ha med deg alle de viktigste eiendelene dine i ett og samme etui. Vi tilbyr også slankere etuier uten kortlommer i blant annet hardplast eller TPU med stilige og unike design. Ikke glem å ta en titt på utvalget vårt av skjermbeskyttere – her finner du modeller i både plastfilm og herdet glass som påføres sømløst over skjermen for å motvirke riper og sprekker.

Produktet er lagt til i handlekurven din