• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy A51

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy A51 ble sluppet i desember 2019, så det er fortsatt en ganske ny telefon på markedet. Den har en skjerm på 6,5 tommer, i Gorilla Glass 3, med en bakside og ramme i plast. Operativsystemet er Android 10.0 og er tilgjengelig i flere ulike mengder minne; 64GB, 4GB RAM, 128GB 4GB RAM, 128GB 6GB RAM og 128GB 8GB RAM. Samsung Galaxy A51 har fire kameralinser; vid, ultravid, macro og dyp som respektive har 48 MP, 12 MP, 5 MP og 5 MP. Med det vanlige kameraet har du mulighet til å filme i 2160 eller 1080p. Selfiekameraet ligger på 32 MP og har mulighet til videoinnspilling i 1080p. Samsung Galaxy A51 har et 3,5 mm uttak for øretelefoner og et type-c-uttak for lading. Batteriet er et Li-Po 4000 mAh batteri og mobilen har 15 W hurtiglading.

SAMSUNG GALAXY A51 ETUI

Hos oss finner du en stor variasjon, når det gjelder farger, materialer – rødt, sort, rosa og PU-skinn, TPU, ekte skinn. Vi har også etuier i flere ulike prisklasser, alt for at du skal finne noe som passer akkurat deg. Mange av mobiletuiene som finnes til Samsung Galaxy A51 har kortlomme, så du slipper å ha en separat lommebok til kort og i stedet kan oppbevare mobilen og kortene sammen.

Enkelte etuier du finner hos oss har også en utrulig praktisk stativfunksjon, som passer perfekt for deg som ser mye på film eller video, så du slipper å holde mobilen. 

SAMSUNG GALAXY A51 DEKSEL

Et Samsung Galaxy A51 mobildeksel kan være en veldig enkel og billig forsikring når ulykken er ute. Foruten dets beskyttende funksjon, fungerer et Galaxy A51 mobildeksel også som en måte å uttrykke din personlighet på. Våre telefondeksler kommer i ulike materialer som TPU, silikon, PU-skinn og ekte skinn. Vårt mål er å også kunne tilby deg som kunde et stort og bredt utvalg av miljøvennlige deksler.

Produktet er lagt til i handlekurven din