• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

iPhone Xr Deksel

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Hos oss her på SkalHuset.no finner du et stort utvalg av deksler til Apple iPhone XR. Uansett hva du leter etter, vil du finne det iPhone XR-dekselet du er på jakt etter. Vi holder styr på det siste innen XR-deksler og holder oss oppdaterte på hva som skjer på deksel-markedet. Dekslene vi selger finnes i flere forskjellige materialer som hardplast, TPU og silikon. Nesten hele fargeskalaen finnes blant dekslene våre, inkludert svart, hvit, rød, blå og rosa. Det finnes også transparente deksler, som viser mobilen slik den er. Du kan også kjøpe deksler med forskjellige mønstre, som for eksempel karbonfiber.
Vi har også deksler fra forskjellige dekselprodusenter som Baseus, Spigen, Otterbox, Krusell samt fra de store og kjente motemerkene Guess og Adidas!

Apple iPhone XR-dekslene våre kommer i flere forskjellige varianter. Hvis du ønsker et iPhone XR-deksel som knapt merkes, men fortsatt beskytter mot riper og flekker, finnes det tynne deksler til akkurat dette formålet. Kanskje du så ønsker et deksel som gjør at din iPhone XR tåler støt? Da har vi støtbestandige deksler for dette. Disse dekslene tåler det meste du kan utsette det for, og er vanligvis også vann- og støvbestandige. Vi har også deksler med forsterkede hjørner som gjør at de tåler noen smeller, men som ikke er like store som ekte støtbestandige deksler.
I tillegg til disse finnes det deksler med andre nyttige funksjoner. Det finnes blant annet deksel med innebygd stativ som gjør at mobilen holdes i en bestemt vinkel slik at du enkelt og komfortabelt kan se videoer, filmer eller diverse streaming. I tillegg finnes det deksler med innebygd kortlomme samt deksler med metallplate på baksiden som gjør at dekslet kan festes magnetisk.

Av alle disse tilgjengelige dekslene, vil du mest sannsynlig finne noe som passer for deg og din iPhone XR her på SkalHuset.no. Husk at bestillinger som legges inn før kl. 16.00 på virkedager sendes samme dag, og uansett hvilket deksel du velger, sørger vi alltid for gratis frakt.
Hvis du trenger hjelp til å finne akkurat det dekslet du leter etter, må du ikke nøle med å kontakte oss på support@skalhuset.no, så hjelper vår fantastiske kundeservice deg videre.

Produktet er lagt til i handlekurven din