• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Xiaomi Mi 11 - Lader - Adaptere - Kabler

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Xiaomi Mi 11 Ladere – adaptere – ledninger

For at du skal få mest mulig ut av mobilen din og aldri risikere å være uten batteri, har vi samlet et bredt utvalg av ladere, adaptere og ledninger tilpasset Xiaomi Mi 11. Vi er forhandlere av en rekke anerkjente merker, og vi øker stadig utvalget vårt med nye høykvalitetsprodukter. Velkommen til å finne passende tilbehør til din enhet her på SkalHuset.no! 

Ladere med ledning og trådløse ladere

Mi 11 har støtte for trådløs lading, noe som gir deg muligheten til å velge mellom både klassiske ladere med ledning og trådløse ladere som effektivt og raskt gir ny kraft til telefonen din. Fulladet tilbyr Xiaomi Mi 11 et 4500 mAh-batteri med batterilevetid som varer i opptil flere dager. Når det går tomt, har telefonen også støtte for hurtiglading. I nettbutikken vår kan du bestille hurtigladere som kan kobles til både USB-C- og USB-A-ledninger, og som hjelper deg med å lade enheten på kortere tid enn vanlige tradisjonelle ladere uten at dette sliter på batteriet. Hvis du derimot bare ser etter en tradisjonell ladeledning, finner du selvfølgelig også dette i vårt store utvalg. Vi tilbyr alt fra data- og ladeledninger for USB Type-C til ledninger med magnetisk feste og LED-indikator.

Adaptere og hodetelefoner av høy kvalitet

Med et fulladet batteri har du muligheten til å dra full nytte av alle de fantastiske egenskapene til Xiaomi Mi 11. Ta bilder med høy oppløsning, nyt favorittfilmene dine på den store skjermen, eller lytt til høy musikk i stereohøyttalerne av høy kvalitet. For ikke å forstyrre medpassasjerene på bussen, kan det imidlertid være en god idé å investere i et par gode hodetelefoner slik at du kan fortsette å lytte til favorittmusikken din uansett hvor du er. Hos oss finner du hodetelefoner med Type-C-kontakt med behagelig passform som sitter godt på plass under både fotturer og løpeturer i skogen. Og for de gangene da du ønsker å speile bildet fra telefonen din over på en annen bildeskjerm eller lade din Mi 11 i bilen, tilbyr vi også adaptere og ledninger til disse formålene. I tillegg til ledninger, kabler og adaptere for Xiaomi, tilbyr vi på SkalHuset.no også tilbehør til en rekke andre modeller. Enten du trenger ny adapter til datamaskinen din, en ny lader til nettbrettet eller en ny Lightning-kontakt til din MacBook – du finner alt du trenger til en god pris i nettbutikken vår! 

Produktet er lagt til i handlekurven din