• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy S20

OBS: Dessa produkter passar endast till Galaxy S20 och alltså INTE till Galaxy S20 FE (Fan edition)

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S20 er oppfølgeren til Galaxy S10e, og blir den minste modellen i S20-serien. Selv om den er den minste i søskenflokken, har Galaxy S20 en skjerm på hele 6,2 tommer. Skjermen er en AMOLED-skjerm som Samsung kaller for Infinity-O, noe som betyr at den har et lite kamerahull foran på skjermen. På baksiden finner vi det nye kameraet med tre lukkere. Høydepunktet på kameraet er 30x digital zoom og muligheten til å ta opp video i 8K 30FPS. På innsiden av mobilen finner vi Exynos 990-prosessoren, 128 GB minne med mulighet for å utvide med et minnekort på opptil 1 TB. Batteriet er på 4000 mAH, og hele enheten er IP68-klassifisert.

Samsung Galaxy S20 deksel

Her finner du et stort utvalg av Samsung Galaxy S20 mobildeksel fra mange kjente merker. Grunnen til at du bør kjøpe et Galaxy S20-deksel er ganske enkel: Enheten din beskyttes når det oppstår kjedelige uhell, og du kan også sette ditt personlige preg på enheten din. Våre Galaxy S20 mobildeksler er spesielt utviklet for et bredt publikum, og vi jobber kun med pålitelige leverandører og merker. De dekslene til Samsung Galaxy S20 som vi selger, har vi håndplukket slik at du som kunde skal finne akkurat det produktet du ser etter. 

Samsung Galaxy S20 etui

Selvfølgelig finner du også forskjellige typer Samsung Galaxy S20 mobiletuier hos oss på SkalHuset, i god tid før lansering. Våre Galaxy S20 etuier kommer i mange forskjellige farger, former og fra en rekke kjente merker. Det finnes forskjellige typer av Galaxy S20 etui, der det vanligste og mest populære er lommeboketuiet. Et Samsung Galaxy S20 lommeboketui har kortrom og kortlomme med plass til både kort og kontanter. Et slikt Galaxy S20 etui kan også kalles for kortholder, mobilveske eller mobillommebok. 

Når du har funnet ditt Samsung Galaxy S20-tilbehør, kan du enkelt bestille det hjem med rask og gratis levering samt betaling via Klarna. Hvis du har noen spørsmål, har vi en rask og kunnskapsrik support som hjelper deg med det meste. Ikke glem at vi sender bestillingen din samme virkedag hvis den kommer inn før kl. 16.00, hvis du velger brevfrakt. Ønsker du sporbar frakt, må du bestille før kl. 13.30 for levering neste virkedag.

Produktet er lagt til i handlekurven din