• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy S21 Etui

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S21 Etui 

Hold din Samsung Galaxy S21 både beskyttet og fin med et av våre mange førsteklasses etuier! På SkalHuset.no finner du et bredt utvalg av mobiletui, lommeboketui og deksel fra populære merker til virkelig gode priser. Etuiene er utformet for å holde smarttelefonen din beskyttet fra så vel riper som sprekker og andre skader, samtidig som de gir telefonen et personlig og veldig stilig utseende. Ta en nærmere titt på sortimentet vårt av etui og mobildeksel og les mer om de spesifikke egenskapene og funksjonene for hvert etui under hvert produkt her på nettsiden!

Førsteklasses etuier med brukervennlige egenskaper

Samsung Galaxy S21 tilbyr alt du kan ønske deg av dagens smarttelefoner – en stor skjerm, et stilfullt design, mange tekniske funksjoner og tre virkelig gode kameraer. Dette må du selvfølgelig sørge for å beskytte på best mulig måte, noe du enkelt gjør ved hjelp av et slitesterkt og rimelig etui og mobildeksel. Mobiletuiene som du finner på denne nettsiden, er spesielt laget for å passe Galaxy S21. De er selvfølgelig utformet med alle de åpninger som er nødvendige for at du skal kunne fortsette å bruke mobiltelefonen din akkurat som før. Samtidig beskytter etuiet din Galaxy S21 hele veien rundt når det er lukket. Etuiene er dessuten designet med en lomme på innsiden for en ekstra behagelig opplevelse, slik at du enkelt kan bære med deg viktige kort og kontanter. Mange er til og med laget med en utfoldbar stativfunksjon slik at du kan sette opp din S21 og nyte filmer og serier uten å måtte holde den i hendene.

Gi din Samsung Galaxy S21 et personlig utseende

I tillegg til at de er beskyttende og funksjonelle, lokker etuiene med mange stilfulle design. Det gjør at du kan gi din S21 din et oppdatert og personlig utseende, og enten skille det fra de andre enhetene dine eller matche det med dem. Vil tilbyr etuier i stilrent svart, brunt og grått, men også mer fargerike varianter i rødt, grønt eller rosa med trendy krokodillemønster. For å tilby så god holdbarhet og beskyttelse som overhodet mulig er etuiene laget av slitesterke materialer som PU-skinn og TPU, som både holder lenge og føles behagelig i hånden. Hvilket etui blir din favoritt? Bla gjennom det brede utvalget vårt av deksel, etui og lommeboketui og bestill det nye etuiet ditt med rask levering og fri frakt fra oss allerede i dag!

Produktet er lagt til i handlekurven din