• Frakt 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering fra lageret vårt i Sverige

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Frakt 19 NOK

 90 dagers åpent kjøp

Samsung Galaxy S21 Ultra Etui

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S21 Ultra Etui 

Oppdater din Samsung Galaxy S21 Ultra på en både stilfull og beskyttende måte ved å bestille en av våre førsteklasses og prisgunstige etuier. Etuiene du finner her på SkalHuset.no, er utviklet av anerkjente merker med høy brukervennlighet, vakkert design og best mulig materialvalg i tankene. Finn favorittetuiet ditt i det brede utvalget vårt og bestill med rask levering og fri frakt allerede i dag! Deretter vil du kunne bruke de fantastiske egenskapene til din Samsung Galaxy S21 Ultra akkurat som vanlig, men nå med en trygg følelse fordi den er beskyttet mot irriterende riper og skader.

Førsteklasses etuier for en komfortabel brukeropplevelse

Her har vi samlet alle etuier tilpasset den populære Samsung Galaxy S21 Ultra – en smarttelefon med alt du kan ønske deg av dagens moderne og høyfunksjonelle smarttelefoner. Sats for eksempel på et av våre etuier med innebygd stativ for å nyte serier og filmer på den store skjermen uten å måtte holde mobiltelefonen i hendene, eller kle den i et etui med smarte kortlommer på innsiden for å slippe å bære med deg både mobiltelefonen og lommeboken. Etuiene er dessuten tilgjengelige i mange forskjellige farger, materialer og design slik at du kan velge ut det som passer nettopp deg og din livsstil. For et stilrent og klassisk uttrykk anbefaler vi våre mobiletuier i brunt, svart eller mørkeblått, mens modellene våre i farger som rødt, grønt eller rosa bidrar til et iøynefallende og personlig utseende. Etuiene er selvfølgelig laget av førsteklasses materialer som PU-skinn og TPU for å tilby så lang holdbarhet og høy støtdemping som overhodet mulig. Finn favorittetuiet ditt i det brede utvalget vårt her på SkalHuset.no! 

Kjøp prisgunstige etuier til Samsung Galaxy S21 Ultra på SkalHuset.no 

Fordi etuiene våre kan lukkes beskytter de både den store skjermen og telefonens finish på kantene og baksiden. Det gjør at du trygt kan legge den ned i ryggsekken eller vesken når du er på farten, uten å måtte bekymre deg for at tingene dine skal forårsake riper eller skader. Når du bruker telefonen og etuiet er åpent, er det bra dersom også skjermen er beskyttet, noe våre rimelige skjermbeskyttere er designet for å gjøre. De plasseres helt enkelt oppå displayet til mobiltelefonen og fungerer som ekstra beskyttelse mot ytre påvirkninger. Dette og mye annet tilbehør til Samsung Galaxy S21 Ultra finner du online på SkalHuset.no!

Produktet er lagt til i handlekurven din