• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy Watch

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy Watch 3 & Samsung Galaxy Watch 4

Var det en viktig melding fra jobben eller bare irriterende søppelpost? Når det viser seg å være sistnevnte, og du har dratt telefonen din unødvendig opp av vesken, er det lett å drømme seg bort til en mer praktisk løsning. Med en smartklokke på håndleddet trenger du ikke lenger grave etter telefonen i lommen eller vesken for å holde oversikt over meldingene dine – du trenger ikke engang å ta med deg mobiltelefonen hjemmefra! I stedet bærer du et helt informasjonssenter på håndleddet ditt. På SkalHuset.no kan du finne alt av tilbehør til din Galaxy Watch 3 i størrelsene 41 mm, 45 mm og 46 mm. Du finner selvfølgelig også et like stort utvalg til Galaxy Watch 4 i størrelsen 40 mm, 42 mm, 44 mm og 46 mm.

Gjør det tilkoblede livet ditt enda enklere 

Med Galaxy Watch 3 og 4 kan du holde kontakten selv om mobiltelefonen din ikke er i nærheten. I tillegg fungerer klokkene som et praktisk hjelpemiddel for både hverdagstrim og planlagte løperunder! Takket være et fleksibelt eSIM kan du svare på anrop, motta meldinger og rett og slett ha full kontroll over omgivelsene dine, selv om telefonen din er utenfor rekkevidde. Til din Galaxy Watch tilbyr SkalHuset også en rekke deksler og skjermbeskyttere som gir optimal beskyttelse mot ytre påkjenninger. Du kan i tillegg velge mellom forskjellige armbånd til både Galaxy Watch 3 og Galaxy Watch 4 som gir smartklokken din et nytt og personlig utseende! 

Beskytt smartklokken din på en optimal måte 

Å bære din Galaxy Watch 3 eller 4 på håndleddet hver eneste dag innebærer naturligvis også noe slitasje. Derfor er det en god idé å gi klokken et deksel og en skjermbeskytter som forlenger levetiden og holder videresalgsverdien oppe. Uansett hvilken størrelse du har på din Galaxy Watch 3 eller 4, kan du finne skjermbeskyttere i støtsikkert, herdet glass som holder smartklokken din fri for riper og sprekker. Leter du etter en case-friendly skjermbeskytter eller noe som er både robust og enkelt å påføre? Her finner du begge deler! Vi tilbyr i tillegg deksler til din Galaxy Watch 3 eller 4, i praktiske materialer som TPU, plast og hardplast i mange stilige design. Når det gjelder armbånd, kan du velge mellom varianter i ekte skinn, kunstskinn, silikon og rustfritt stål som med sitt varierende utseende bidrar med et rustikt, elegant, trendy eller nøytralt utseende på din trofaste følgesvenn. Oppdag vårt brede utvalg av beskyttelse og klikk hjem det du trenger til din Galaxy Watch 3 eller 4! På SkalHuset.no kan du stole på rask levering, og vi tilbyr også 90 dagers åpent kjøp på alle våre bestillinger. Velkommen!

Produktet er lagt til i handlekurven din