• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy S20 Plus Deksel

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Nå har den kommet! Den nye mobilen til Samsung i den utrolig populære S-serien kom i 2020, og du har sikkert kjøpt en! Men da trenger du et Samsung Galaxy S20 Plus mobildeksel. Hvorfor trenger du et Galaxy S20 Plus-deksel? Den største grunnen, eller i alle fall en viktig grunn er at dekselet beskytter mobilen hvis uhellet er ute. Et Galaxy S20 Plus mobildeksel er en veldig billig og praktisk forsikring mot sprekker og andre triste ting som skjer hvis du mister den, eller om noen andre kaster den. Våre Samsung Galaxy S20 Plus-deksler kommer fra kjente produsenter. Mobildekslene kommer også i ulike materialer som TPU, silikon, ekte skinn og PU-skinn. 

Når du skal ta stilling til utseende på ditt Samsung Galaxy S20 Plus-deksel, er det mange varianter å velge mellom. Fra enklere sorte eller hvite, til fargerike deksler som stråler i all verdens farger. Du finner også Samsung Galaxy S20 Plus-deksel med ulike typer motiver, som katter, hunder, blomster og i marmor. 

Hvis det er sånn at du ikke kjøper dekselet for sin beskyttende egenskap, så er er denne typen tilbehør et perfekt produkt for å vise fram din personlighet. Fordi mobilene ofte kommer i en to til fire ulike grunnfarger, kan det være gøy å skille seg ut i mengden og ikke være som alle andre. Sett helt enkelt ditt personlige preg på mobiltelefonen din. 

Og her på SkalHuset.no håper vi at det Samsung Galaxy S20 Plus-dekselet du er på jakt etter, nettopp finnes her hos oss. Hvis du ikke finner akkurat det tilbehøret du er ute etter her hos oss, håper vi at du tar kontakt og forteller oss hva du leter etter. Vi blir alltid superglade når kunder tipser oss om nye produkter. Ikke glem at når du har funnet det rette produktet for deg, så har vi fri frakt, 90 dagers åpent kjøp og rask levering!

 

Produktet er lagt til i handlekurven din