• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

iPhone 8 Deksel

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

iPhone 8 deksel

Her finner du et stort utvalg av iPhone 8 mobildeksler! Vi håper og tror at du vil finne det dekslet du leter etter i utvalget vårt. Våre iPhone 8-deksler kommer i en rekke farger, former og materialer. Vi har produkter fra kjente merker som Apple, Love Mei, Otterbox, Spigen, UrePart, Cafele og mange flere.

De dekslene du finner her er tilgjengelige i mange forskjellige farger som svart, hvit, rosa, roségull og mange, mange flere. Dekslene er laget av materialer som TPU, hardplast, PU-skinn og ekte lær. Vi har deksler som er tynne og som man knapt merker når de sitter på telefonen. Vi har støtsikre deksler som beskytter bedre hvis telefonen får litt hard medfart. Vi har også mobildeksel med stativ, noe som gjør det enklere når du skal se video eller film på telefonen. Her finner du selvsagt også deksel med kortlomme, slik at du slipper å bære med deg lommeboken.

Vårt mest populære deksel til iPhone 8 er et enkelt og gjennomsiktig TPU-deksel som gjør at mobilen din fortsatt synes, slik at alle ser hvilken farge du har valgt på akkurat din iPhone 8. Samtidig beskytter du den mot merker, riper og andre kjedelige ting som kan skje hvis du mister telefonen. Et deksel gir ikke 100 % beskyttelse, men det hjelper hvis ulykken først er ute. Dekslet kan imidlertid sprekke hvis fallhøyden er forholdsvis stor, men bedre at dekselet sprekker enn mobiltelefonen din. Et annet deksel som er utrolig populært er Spigen slim armor, som beskytter mobilen din samtidig som det ikke gir så mye ekstra volum. Og det innebygde stativet er jo et ekstra pluss!

Produktet er lagt til i handlekurven din