• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung

 

Samsung, som betyr «tre stjerner» på koreansk, er i dag verdens største produsent av mobiltelefoner. I tillegg til telefoner er de aktive på mange forskjellige områder, og er også verdensledende på flere av dem.

 

Med et bredt utvalg finnes det alltid en mobil som passer til de fleste. Fra de litt billigere telefonene til premiummodellene er Samsungs Galaxy- og Note-serie produksjonseriene som har plassert selskapet øverst på kartet over mobilprodusenter. Og hvis du ser etter et mobiltilbehør til en av disse telefonene, har du kommet til riktig sted!

 

Ettersom mobiltelefonen er mer enn noe man bare ringer med, og kanskje også den mest brukte eiendelen din, er det bra om du beskytter den med et deksel, et etui eller en skjermbeskytter. Eller gjerne en kombinasjon av disse. Mange foretrekker også å ha minst to ladere, noe du selvfølgelig finner i vårt store utvalg av mobiltilbehør. Med vårt store utvalg av Samsung-deksler og Samsung-etuier, er vi overbeviste om at du som kunde vil finne et Samsung mobildeksel eller Samsung mobiletui som passer. Hvis du ikke finner det du leter etter, må du ikke nøle med å kontakte oss via e-post eller telefon, så hjelper vi deg!

 

Her finner du mobildeksel, mobiletui til gunstige og gode priser. Vi har tilbehør til eldre Galaxy S7, Galaxy S6, S7 Edge, S6 Edge, de fleste andre modeller som J3 2106, J5 2016, A3 2016, A5 2016, A7 2016 og A9 2016 og også nyere modeller. SkalHuset har i tillegg billige mobildeksler, mobiletuier, skjermbeskyttere, ladere, ledninger og mobilholdere for bilen til de fleste modeller, merker og produsenter. Hos oss finner du mobiltilbehør som passer til akkurat din mobil.

 

Men hvis du mot formodning ikke finner akkurat det tilbehøret du mangler, enten det er et deksel, et etui eller et futteral, må du ikke nøle med å kontakte oss. Målet vårt er at vi alltid skal kunne tilby kundene akkurat det produktet de leter etter. 

Hos oss fant du allerede før telefonen ble lansert tilbehør til Samsung Galaxy A5 2017 og Samsung Galaxy A3 2017. Du finner deksel og etui til disse modellene samt nyere modeller også i dag. Perfekt for deg som planlegger å kjøpe en av de nyere modellene, slik at beskyttelsen er på plass før telefonen er i hånden din – for god beskyttelse allerede fra første minutt. 

 

Samsung Galaxy Note 8 Deksel

 

Høsten 2017 lanserte Samsung sin modell, Galaxy Note 8, og vi hadde tilbehøret klart. Sørg for at du kjøper beskyttelse til din nye Samsung-telefon før telefonen lanseres. Med forskjellige mobildeksler og mobiletuier håper vi at du finner noe som passer til din nye skjønnhet.

Vi sender alle bestillinger som kommer inn før kl. 16.00 på virkedager.  

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen og håper at du vil trives som kunde hos SkalHuset.no!

Produktet er lagt til i handlekurven din