• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

iPhone 8 Plus - Lader - Adaptere - Kabler

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

iPhone 8 Plus Ladere – adaptere – ledninger

Vi som jobber hos SkalHuset.no, vet at iPhone 8 Plus er en veldig god og populær telefon. Den har blant annet en kraftig prosessor, godt kamera og rask opplåsning med touch-ID. Men vi vet også at mange med iPhone 8 Plus liker å kjøpe ekstra tilbehør som gjør telefonen enda litt smidigere, bedre og morsommere. Med smart tilbehør til din iPhone 8 Plus kan du utnytte telefonens fulle potensiale, og mye av dette smarte tilbehøret finner du her på SkalHuset.no samt ladere, adaptere og kabler til telefonen. Vi tilbyr alt du trenger til din iPhone 8 Plus, og ikke glem å sjekke ut vårt store utvalg av mobiletuier, deksler og skjermbeskyttere til telefonen. 

Tilbehør til iPhone 8 Plus

I denne kategorien finner du for eksempel ladekabler og trådløse ladere. Med en trådløs lader kan du lade din iPhone 8 Plus enkelt og greit, og du slipper å styre med ledningsrot. Ha gjerne en ladestasjon i de rommene du oppholder deg mest i, kanskje på kjøkkenet, soverommet og kontoret, slik at du kan lade telefonen der du trenger det mest. Vi tilbyr også et bredt utvalg av sportsarmbånd – perfekt for å sette på armen når du trenger det – kortholdere, mobiletuier og trådløse hodetelefoner. Akkurat hodetelefoner er et populært produkt, og for mange er det veldig viktig å ha et par virkelig gode hodetelefoner med flott lyd, lang spilletid per lading, aktiv støyreduksjon og som er svært behagelige. Hvordan kan du ellers nyte spillelistene dine eller lytte til en podcast eller lydbok? Her kan du velge mellom flere forskjellige hodetelefoner i ulike modeller og farger. Produktene kommer fra flere kjente merker som Apple, Baseus, Onsala, Spigen og Urbanista. 

Bestill raskt og enkelt på nettet

Her på SkalHuset.no er det enkelt og praktisk å bestille tilbehør til din iPhone 8 Plus på nettet. Har du spørsmål om produktene våre eller bestillingen din, er du velkommen til å kontakte oss via e-post, Facebook Messenger, Whatsapp, telefon, sms eller chatten vår her på nettsiden. Og du vet vel at du alltid har 90 dagers åpent kjøp når du bestiller et produkt på SkalHuset.no?

Produktet er lagt til i handlekurven din