• Frakt 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering fra lageret vårt i Sverige

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Frakt 19 NOK

 90 dagers åpent kjøp

Samsung Galaxy S21 Plus Deksel

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S21 Plus Deksel 

Med et design der den sjenerøse Super Amoled-skjermen på 6,7 tommer og de mange høypresterende kameraene bare er noen av de ettertraktede egenskapene, er det ikke så rart dersom du vil utstyre din Samsung Galaxy S21 Plus med et ekstra beskyttende lag. Denne stoltheten fra Samsung tilbyr brukeren en opplevelse utover det vanlige, og vi på SkalHuset.no vil ta den et hakk videre ved hjelp av vårt brede sortiment av deksler, skjermbeskyttere og førsteklasses tilbehør. Her finner du mange stilfulle og prisgunstige mobildeksler tilpasset spesielt for Samsung Galaxy S21 Plus som hjelper deg med å beskytte den mot riper og sprekker, samtidig som du får muligheten til å gi den et ekstra personlig utseende. 

Designet for høy brukervennlighet

Vi tilbyr et bredt utvalg av deksler fra flere populære merker, noe som gjør det enkelt for alle å finne en passende modell basert på hva som er ønskelig. Velg mellom alt fra stilrene og elegante deksler i svart, grått, hvitt eller brunt til mer iøynefallende og fargerike modeller i rosa, rødt eller blått. Eller hvorfor ikke satse på et trendy deksel i glitrende sølv- eller gullfinish? Her finnes noe for enhver stil og personlighet, og samtlige er selvfølgelig utformet for å sitte perfekt på din Samsung Galaxy S21 Plus. Den sjenerøse åpningen på baksiden kommer aldri til å være i veien når du skal fange livets vakreste øyeblikk med kameraene, samtidig som den opphøyde kanten på dekselet beskytter dem fra riper og andre skader. Og til tross for at dekslene omslutter kantene på enheten for ekstra beskyttelse, er de utformet med en åpning nederst for at du skal kunne koble til ladekabelen eller hodetelefonene dine akkurat som vanlig.

Stilige deksler laget av slitesterke materialer

For at dekselet ditt skal tåle tøff ytre påvirkning og holde så lenge som overhodet mulig, er modellene våre laget av noen av de beste materialene. TPU med karbonfibertekstur og hardplast med ekstra forsterkning i kantene gjør at du kan stole på at dekselet tar imot smellene i stedet for telefonen. De er dessuten designet for å gi utmerket grep og ligge komfortabelt i hånden, uten å ta opp unødvendig mye plass i lommen. I tillegg til stilige og slitesterke deksler har du også muligheten til å bestille førsteklasses skjermbeskyttere fra oss på SkalHuset.no – perfekt for deg som vil gi din Samsung Galaxy S21 Plus heldekkende beskyttelse! Med en slik på skjermen samt nytt deksel rundt kantene og baksiden kommer telefonen din til å holde lenge til tross for intensiv bruk, noe som er til fordel for både brukeropplevelsen din og enhetens verdi ved videresalg.

Produktet er lagt til i handlekurven din