• Frakt 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering fra lageret vårt i Sverige

 Frakt 19 NOK

 90 dagers åpent kjøp

Samsung Galaxy S21 Skjermbeskytter

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S21 Skjermbeskytter

Med sin store skjerm, utrolige fargegjengivelse, raske prosessor og tre enestående kameraer, er Samsung Galaxy S21 noe utover det vanlige. Hvis du er en lykkelig eier av denne smarttelefonen, er det bare å gratulere! Men for at du ikke skal måtte bekymre deg for at kjedelige riper og irriterende sprekker skal ødelegge skjermopplevelsen din, er det en god idé å investere i en prisgunstig, førsteklasses skjermbeskytter. Vi på SkalHuset.no tilbyr skjermbeskytter tilpasset for Samsung Galaxy S21 fra populære merker som sørger for å holde den generøse skjermen beskyttet, samtidig som du fortsatt vil kunne nyte dens førsteklasses egenskaper som vanlig.

Skjermbeskytter som holder ripene borte

En skjermbeskytter fungerer som et ekstra lag som tar imot de fleste smell og riper, som ellers hadde havnet direkte på skjermen. Med en slik skjermbeskytter risikerer du altså ikke å rammes av sprekker som ødelegger brukeropplevelsen din, eller som senker verdien ved videresalg dersom du en eller annen gang skulle ønske å selge telefonen din videre. Skjermbeskytterne som du finner i sortimentet vårt, er laget av førsteklasses og ekstremt slitesterke materialer for å kunne klare å stå imot tøff ytre påvirkning, samtidig som følsomheten i skjermen er like høy som tidligere. Enkelte av skjermbeskytterne våre er for eksempel laget av materialer som fra begynnelsen av var utviklet for militær bruk der hensikten var å beskytte rotorbladene på helikoptre fra slitasje grunnet ørkensand. Å vite hvor slitesterkt materialet faktisk er gir en virkelig god følelse! Plastfilmen kommer i et optisk klart design og tilbyr livstidsgaranti mot misfarginger og sprekkdannelser forårsaket av UV-eksponering. Plastfilmen tåler så vel frysetemperaturer som høy varme, samt slitasje fra steiner og andre elementer.

Enkle å påføre

For å gi deg et så godt sluttresultat som overhodet mulig er skjermbeskytterne laget for være veldig enkle å påføre. Beskyttelsene er skreddersydde for å ligge perfekt over skjermen på din Samsung Galaxy S21, og de er designet med en liten åpning for å ikke dekke over kameraet på framsiden. Sammen med skjermbeskytteren følger det ofte med tilbehør som påføringsspray, påføringsskrape og pusseklut. Dette for at du skal kunne klargjøre skjermen din til å gi den så godt feste som overhodet mulig, og deretter enkelt få den til å havne på riktig plass på skjermen. Når den er godt og vel på plass sitter den sikkert uten å skli rundt og sørger for å bevare skjermen som ny, til tross for intensiv bruk. Finn en passende skjermbeskytter til smarttelefonen din online i vårt brede utvalg og bestill med rask levering og fri frakt fra SkalHuset.no i dag!

Produktet er lagt til i handlekurven din