• Frakt 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering fra lageret vårt i Sverige

 Frakt 19 NOK

 90 dagers åpent kjøp

Samsung Galaxy S21 Plus Etui

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S21 Plus Etui 

Er du ute etter heldekkende beskyttelse til din Samsung Galaxy S21 Plus, som samtidig har plass til de viktigste kortene dine? Ta en nærmere titt på de fine og slitesterke etuiene våre! På SkalHuset.no tilbyr vi et bredt utvalg av etuier tilpasset nettopp din enhet, slik at du slipper å bekymre deg for kjedelige riper og skader, samtidig som du kan fortsette å bruke den akkurat som vanlig. Her finner du alle etuiene våre som er laget spesifikt for Samsung Galaxy S21 Plus – et must når du vil beskytte den store skjermen og fine finishen på en så god måte som overhodet mulig!

Førsteklasses etuier i stilfulle design

Hva er det ikke å elske med Samsung Galaxy S21 Plus? Den har et utrolig pent og slankt design med stor skjerm og mange farger som du kan velge blant, et helt sett med virkelig enestående kameraer og en innside full av høypresterende og nyttige funksjoner. Sørg derfor for å beskytte dette og oppretthold den nye følelsen så lenge som overhodet mulig ved å kle den i et våre mobiletuier. Disse er designet spesielt for Samsung Galaxy S21 Plus og er utformet med alle de åpningene som kreves for at du skal kunne bruke telefonen din akkurat som vanlig. En stor fordel med å beskytte smarttelefonen din med et etui er at det beskytter både framsiden, baksiden og kantene når det er lukket. Dessuten har de fleste modellene smarte kortlommer på innsiden slik at du kan oppbevare både kort og kontanter sammen med telefonen din. Perfekt for deg som ikke vil bære med deg unødvendig mange ting! Etuiene er tilgjengelige i både stilrene og iøynefallende design, slik at du enkelt kan velge det alternativet som passer nettopp din stil og personlighet. Hvorfor ikke velge et pent etui av PU-skinn som står i stil med arbeidsvesken din? Eller la telefonen din skille seg ut fra resten av utstyret ved å kle den i et fargerikt etui i rosa, blått eller lilla. Her finnes det noe for alle!

Bestill et etui til din Samsung Galaxy S21 Plus i dag

Vi tilbyr etuier fra flere førsteklasses merker laget av slitesterke og solide materialer som PU-skinn og TPU. Det gjør at telefonen din fortsetter å føles som ny til tross for intensiv bruk, og den beskyttes mot riper, skader og sprekker som ellers risikerer å redusere både brukeropplevelsen din og verdien på telefonen ved videresalg. Bestill et prisverdig og slitesterkt etui til din Samsung Galaxy S21 Plus fra oss på SkalHuset.no i dag og hold den både fin og beskyttet!

Produktet er lagt til i handlekurven din