• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

iPhone Xs Max

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Endelig er Apples nye mobil iPhone Xs Max på markedet. I denne telefonen møtes stilig design og god teknologi. Både forsiden og baksiden er laget av glass og har en ramme i rustfritt stål. Den leveres med 64, 256 eller 512 GB minne slik at du får plass til alt du liker. Xs Max har en 6,5-tommers skjerm og oppløsning på 1242 x 2688 piksler samt 4 GB internminne.

Du vil gjenkjenne mange av funksjonene du liker fra tidligere iPhone-modeller, og kan føle deg hjemme i iOS 12-systemet. På baksiden er det et 12 mp-kamera og forsiden er det et på 7 mp, noe som er mer enn nok for å skape pene bilder og videoer. Telefonen er i tillegg vanntett ned til 2 meter.
 

iPhone Xs Max deksel


Dessverre kan du miste telefonen din innimellom. Uten et deksel kan det få katastrofale følger, så sørg for å beskytte din iPhone med mobildeksel som er tilpasset en Xs Max. iPhone Xs Max-deksel er tilgjengelig i mange forskjellige stiler slik at du kan finne et som passer for akkurat deg, samtidig som du beskytter mobilen din mot riper og fall. Her på SkalHuset kan du finne det perfekte dekslet for deg og din telefon!
 

iPhone Xs Max etui


Hvis du ønsker deg litt ekstra skjermbeskyttelse, finnes det selvfølgelig også mange mobiletuier å velge mellom til din iPhone Xs Max. Du har kanskje lyst til å få plass til mer enn din iPhone, som viktige kort til shopping og treningsenteret. Da er en mobillommebok noe for deg, slik at du har alt på ett og samme sted. På SkalHuset.no finnes det flere forskjellige varianter av etui til iPhone Xs Max, så finn din variant allerede i dag.

I tillegg til mobildeksel og etui finnes det naturligvis også masse annet mobiltilbehør som er tilpasset iPhone Xs Max. Et deksel eller mobiletui beskytter absolutt telefonen, men hvis du vil være helt trygg, er skjermbeskyttelse alltid et godt kjøp.

På SkalHuset finner du alt du måtte trenge for hyggelig mobilbruk. Se gjennom utvalget vårt og finn akkurat det du ønsker til din iPhone Xs Max. SkalHuset tilbyr gratis frakt, og hvis du bestiller før klokken 16.00, sendes bestillingen samme dag. Bestill ditt mobiltilbehør allerede i dag!

Produktet er lagt til i handlekurven din