• Frakt 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering fra lageret vårt i Sverige

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Frakt 19 NOK

 90 dagers åpent kjøp

Samsung Galaxy S21 Deksel

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S21 Deksel

Sørg for at din Samsung Galaxy S21 har god beskyttelse mot riper, skader og sprekker ved hjelp av våre slitesterke deksler. Her på SkalHuset.no finner du et bredt utvalg av deksler som er spesielt tilpasset Samsungs populære smarttelefon Samsung Galaxy S21, samtlige laget av slitesterke og robuste materialer som beskytter enheten på best mulig måte. Dessuten er de laget i stilrene og elegante design for at du skal kunne gi mobiltelefonen ditt nettopp det utseendet du ønsker og på den måten matche den med resten av utstyret ditt. Sats på et klassisk deksel i svart eller mørkeblått for en tidløs følelse, eller la smarttelefonen din bli et spennende blikkfang ved å kle den i et rosa eller rødt deksel. Bestill med fri frakt og rask levering i dag! 

Beskytt din Samsung Galaxy S21 med et slitesterkt deksel

Dekslene våre hjelper deg med å beskytte kantene og baksiden på smarttelefonen din mot irriterende riper og skader som ellers kan ødelegge både brukeropplevelsen din og enhetens verdi ved videresalg. Dekslene kommer fra velrennomerte merker og er laget av førsteklasses materialer som hardplast og TPU. Designene er tidløse og elegante for å passe til de fleste brukere og er utviklet med en gripevennlig finish for å ligge ekstra godt i hånden. Samsung Galaxy S21 kommer dessuten med en stor og imponerende skjerm for at du skal kunnen nyte så vel egne fotografier som streamede serier på best mulig måte, noe som gjør at du også bør ta en nærmere titt på våre populære skjermbeskyttere. Med både deksel og skjermbeskytter holder du mobiltelefonen beskyttet, samtidig som du fortsatt kan dra nytte av alle dens egenskaper og funksjoner!

Vi tilbyr deksler til gode priser

Dekslene du finner tilpasset Samsung Galaxy S21 her på SkalHuset.no er både stilige, slitesterke og prisgunstige. De er tilgjengelige i ulike design som passer enhver personlighet. De har selvfølgelig også plass til samtlige av enhetens åpninger, slik at du fortsatt kan bruke hodetelefonene dine med ledning eller lade telefonen akkurat som vanlig. De høypresterende kameraene på baksiden av mobiltelefonen forhindres aldri fra å ta fantastiske bilder takket være den sjenerøse åpningen, samtidig som de opphøye kantene sørger for at dekselet tar smellene i stedet for de tre linsene. Finn din favoritt blant våre rimelige deksler til Samsung Galaxy S21 i nettbutikken vår og bestill online med rask levering og fri frakt allerede i dag!

 

Produktet er lagt til i handlekurven din