• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy S9 Deksel

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S9 Deksel

Her finner du et stort utvalg av Galaxy S9 deksler! Uansett hvilken type mobildeksel til Samsung Galaxy S9 du ser etter, tror vi du finner et deksel hos oss. Med flere års erfaring innen mobiltilbehør har vi en ganske god ide om hva kundene våre ser etter når det kommer til beskyttelse for telefonen deres. Her blant våre mobildeksler til S9 finner du deksler i forskjellige farger, som svart, lilla, rosa og rødt. Den er også tilgjengelig i ulike materialer som lær, TPU, silikon, hardplast og PU-skinn. Vi tilbyr deg også mobildeksler med kortlommer som du kan bytte ut lommeboken med. Våre skall kommer også fra kjente merker som Samsung selv, Otterbox, Spigen, IMAK, Nillkin, Ipaky med flere. Noen andre populære ord for skall er etui, deksel, mobilbeskyttelse, beskyttelse og skallbeskyttelse.

Skallet ditt kan ha flere funksjoner. Noen fås med stativ, noe som er perfekt hvis du vil se film eller strømmetjenester. Andre mobildeksler er mer robuste og har en mer beskyttende funksjon, mens noen andre er tynne og fungerer mer som beskyttelse mot riper. De mer robuste er solide og beskyttende, mens de tynne er slanke på lur. Skjell kan også være et motetilbehør, for å gi mobilen et personlig utseende, kanskje matchet til antrekket ditt!

Når du har funnet tilbehøret du leter etter, husk at du alltid har 90 dagers åpent kjøp! Velkommen som kunde hos oss på SkalHuset.se!

Produktet er lagt til i handlekurven din