• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

iPhone 7 Etui

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Apples lanseringer slutter aldri å forbause, overraske og imponere. iPhone 7 er ikke et unntak. Baksidekameraet på mobilen har imponerende ytelse med optisk bildestabilisering, en virkelig god fotolampe med hele fire LED-pærer samt 12 megapiksler i sensoren. iPhone 7 mangler, som mange andre av Apples modeller, uttak til hodetelefoner. Dette gir mobilen et minimalistisk og futuristisk utseende. Du får uansett alltid med adapter, men kan også bruke Apples trådløse hodetelefoner.

Uansett hvor gode funksjoner Apple leverer, kan man ikke komme unna det faktum at mobilene er ømtålige. Gjennom å investere i et stilfullt og praktisk etui til iPhone 7 slipper du å bekymre deg over stygge riper, humpete kanter eller i verste fall en ødelagt skjerm og en død mobil. Her har vi samlet alle våre etui til iPhone 7. Du kan velge blant mange design, farger og materialer for å finne den nye favoritten din. Mange etuier har dessuten smarte funksjoner som kortlomme, bordstativ, nøkkelring og lommebok.

iPhone 7 etui – et stilfullt og praktisk tilbehør

Dagens utvalg av etui forvandler mobiltelefonen til et trendy motetilbehør. Kanskje du ønsker å matche mobilen med klærne, dagens humør eller årstiden? Det er ikke noe problem. Hos SkalHuset.no finner du både stilrene og ensfargete etuier i farger som rødt, svart, rosa og blått. Det finnes også mer kreative design med søte motiver, vatterte og prinsesseliknende etuier, lekre luksusetuier med krokodillemønster og mye mer. For den som er praktisk av seg, har vi selvfølgelig også et stort utvalg av etuier til iPhone 7 med gode oppbevaringsmuligheter til sedler og kort.

Gjennom våre andre tilbehør til iPhone 7 kan du dessuten øke bruksområdene ved å for eksempel feste hodetelefonetuiet på baksiden av mobilen, perfekt for å få med deg alt du trenger i mobilen. For oss som elsker å se på Youtube-videoer eller lese avisen på mobilen, finnes det også et praktisk etui med innebygd mobilstativ. Du folder enkelt ut den ene siden av etuiet, noe som gjør at mobilen kan stå oppreist i horisontal eller vertikal stilling. Med andre ord slipper du å lete etter melkepakker og tunge bøker som støtte.

Et iPhone 7 etui i kombinasjon med en skjermbeskytter er den absolutt sikreste måten å beskytte mobilen din på. Dekselet dekker nemlig hele mobilen, ikke bare framsiden eller baksiden, men også rundt omkring. Uansett hvordan du mister mobilen din, kommer den til å være beskyttet av et vattert deksel. Sørg for å sikre mobilen før den går i knas – finn dine favoritter hos SkalHuset.no!

Produktet er lagt til i handlekurven din